Ostetaan Coinmotion oy:n osakkeita

Valitettavasti Privanet on poissa pelistä Coinmotionista riippumattomista syistä, joten osakekauppa on hiukan manuaalisempaa tällä hetkellä. Sitä voi kuitenkin käydä täällä foorumilla, sähköpostilla tai missä vaan missä ostaja ja myyjä kohtaavat.

Sijoitusyhtiöni Pula-ajan pääoma oy ostaa kuukausittain päivittyvään hintaan Coinmotionin osakkeita. Tuhannen osakkeen kokonaisostotavoitteesta on jäljellä n. 200 osaketta. Ostan myös pieniä määriä. Tämä ilmoitus ei ole ostositoumus, mutta käytännössä pyrin tekemään kaikkien kanssa kauppaa.

Osakekaupasta peritään 50 € palvelumaksu, joka vähennetään kauppahinnasta. Yhtiöni huolehtii lakisääteisistä velvoitteista eli maksaa varainsiirtoveron ja tekee muutosilmoituksen Coinmotionin osakasrekisteriin. Myyjän vastuulle jää ainoastaan kaupan kirjaaminen omaan veroilmoitukseensa.

Mikäli omistat Coinmotionin osakkeita ja olet halukas myymään, täytä myyntilomake tai ole yhteydessä sähköpostilla [email protected].

EDIT: Ostotavoite saavutettu ja myyntilomake on toistaiseksi pois käytöstä.

1 tykkäys

2021-09: Ostohintamme on 110 € / osake.

Yritykselläni olisi 17 kpl myynnissä.

Kiitos, vastaan sähköpostiisi!

Kiitos kaupoista! “Paperityöt” oli sinulla hallussa, ja maksu tuli sovitusti tilille.

1 tykkäys

2021-11: Ostohintamme on 130 € / osake.

1 tykkäys

Osana oman yritykseni kaupankäyntiä olen automatisoinut kaupankäyntiin liittyviä prosesseja, ja nyt ne ovat myös muiden käytettävissä!

Haluatko tehdä jonkun toisen kanssa kaupat, mutta et osaa hoitaa paperihommia? Yritykseni tarjoaa kauppakirjan laadinnan, sähköisen allekirjoittamisen ja osakkeiden siirtoasiat nopeasti ja helposti, 100 euron (+alv) palkkiota vastaan. Mikäli olet kiinnostunut, laita viestiä [email protected].

PS. Emme toimi osakevälittäjänä. Pystymme auttamaan siitä eteenpäin, kun kaupan molemmat osapuolet (ostaja ja myyjä) ovat tiedossa.

Kaupankäyntimoottoriamme on rasvattu entisestään! Kaupat on helppo aloittaa täyttämällä lomakkeen osoitteessa Ostamme Coinmotionin osakkeita – Pula-ajan pääoma, jonka jälkeen pääset allekirjoittamaan kauppakirjan sähköisesti saman tien!

2021-12: Ostohintamme on 130 € / osake. Ostotavoitettamme jäljellä enää 200 osaketta.

Ostokiintiö hujahti juuri loppuun, kiitos kaikille kauppaa tehneille!

Tältä erää siis olemme päättäneet ostopalvelumme, mutta kauppakirjapalvelumme on yhä käytössä. Automatisoimme sitä edelleen lähikuukausien aikana ja parannamme tältä osin myös osakkeiden likviditeettiä. Kerron lisää myöhemmin!

1 tykkäys