Ortopedi second opinion:

Bitcoinin erityisluonne voisi mahdollistaa tällaisenkin palvelun. Kokeillaanpa!

Olen ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri. Tässä vaiheessa haluan pysytellä anonyyminä. Hoidan siis erilaisia vammoja, sekä nivelten, selän ja jalkaterien ongelmia.
Tarjoan palveluna toista mielipidettä kirurgiseen ongelmaan. Toimita sähköpostiini : [email protected] kuvaus ongelmastasi. Mieluiten poliklinikkateksti tai epikriisi ja röntgenkuvat, jos mahdollista niin ilman henkilötietoja. Lähetä 0,1 bc osoitteeseen: 1PsYvoSvJwWFtKi6KNc71j6SbWytzB7QTS
Muista kertoa sähköpostissasi mistä osoitteesta btc siirto tulee jotta sen voi tarkistaa.

Vastaan kysymykseesi/annan mielipiteeni asiassasi, tai pyydän lisäselvitystä. Aikaa tähän menee muutama päivä, tai jos satun koneelle niin voi tulla nopeastikin.
Tyypillisesti kysymys voisi olla. Kannattaako leikata/millainen toimenpide kannattaisi tehdä/kannattaako olla huolissaan ja yhteydessä keneen.

Lakiteknisesti ja kaikki Valviran määräykset huomioiden tämä olisi lähes mahdotonta toteuttaa, mutta yritetään kokeiluluontoisena. Huomioi myös, että nettikonsultaatio ei korvaa varsinaista vastaanottokäyntiä. Sillä voit saada lisäselvitystä itseä askarruttaneeseen asiaan. Reseptejä tai todistuksia en palvelun kautta toimita.
Palvelun hinta on myös kokeiluluontoinen.
Referenssinä: Pidän myös privaattiortopedin vastaanottoa. Hinta 20min käynnille tällä hetkellä on n. 100€

Mielipiteet ja kehittämisehdotukset palvelusta olisivat erittäin tervetulleita!

Todella mahtava palvelu, maailmanlaajuisestikin uniikki! Vaikka olen itse onneksi välttynyt ortopedin tarpeelta, kaikkea muuta epämääräistä vaivaa on kyllä piisannut, joten olisin varmaan vuosien mittaan upottanut coinin jos toisenkin palveluihin mikäli muiden alojen erikoislääkäreiltä olisi vastaavia löytynyt.

Anekdoottina, sen verran intensiivisesti on tullut 15 vuoden aikana sisälääketieteen saloihin harrastuspohjalta tutustuttua, että harkitsin puolivakavissani valelääkärin nettivastaanoton perustamista. Tosin paradoksaalisesti en olisi ollut oikea valelääkäri, sillä jo puljun nimestä ja ehdoista olisi valelääkäriys tehty täysin selväksi, eli enemmän olisi ollut kyse vilpittömästä wannabe-lääkäristä :slight_smile:

Ehkä siis voisit tarjota myös yleislääkärin palveluja?

Toivottavasti tämän alan toimijoita tulee lisää, toivottavasti ne pysyvät laillisesti vähintään harmaana ja lööppitutkan alla. Pidetään myös peukkuja että Suomen bittirahayhteisö sekä tämän alustan ylläpitäjät suhtautuvat projektiin myönteisesti.

Olisi hyvä saada mukaan muitakin lääkäreitä (kuin pelkkä ortopedi/traumatologi). Muuten tosi hyvä palvelu, varmasti käyttäisin jos olisi tarvetta!

Erinomainen ja mielenkiintoinen palvelu, tervetuloa!

Ensimmäisenä ajatuksena itselläni nousee pintaan kysymys siitä miten voisin varmistua anonyymin lääkärin pätevyydestä. Ymmärrän oikein hyvin puoleltasi tarpeen anonymiteettiin, mutta silti pitäisi jotenkin varmistua siitä että olet pätevä. Jos osaisin niin ampuisin tähän testikysymyksen, mutta koska rakentaisin kysymyksen googleen avulla niin löytyisi vastauskin sieltä… Kovin kummoista ratkaisumallia en ainakaan vielä siis osaa ehdottaa, mutta avataan vaikka perinteisellä “shoe on head” kuvapyynnöllä: postaa kuva stetoskoopista monitorin edessä, niin että taustalla näkyy tämä threadi.

Ps. En ole juuri nyt aikeissa palvelua käyttää, koska ei ole tarvetta, mutta jos olisi niin olen siitä ehdottoman kiinnostunut.

Herättää nähtävästi kiinnostusta. Itselläkin ideat kehittyy näitä lukiessa.

Maailmanlaajuisesta tuli mieleen, että saman palvelun voisi helposti tarjota jenkkipalvelimella juurikin Bitcoinin luonteen vuoksi. Toinen kotimainen toisi haastetta, mutta eipä juuri vaikeuksia.

Muista lääkäreistä: Tutkin asiaa. Itsellä on yleislääkärinä toimimisesta on senverran aikaa, että en voi hyvällä omallatunnolla tällaista palvelua myydä. Pitäisi saada kavereita mukaan ja se vaatisi bitcoinin yms. asioiden pitkällistä selittämistä. Hyvä idea kyllä. Testimielessä voin toki yleislääketieteelliseenkin kysymykseen vastata.

Pätevyyden testaaminen anonymiteetin säilyttäen onkin visainen pähkinä. Stetoskooppi minulla löytyy jostain laukunpohjalta. Se kun ei juurikaan kuulu ortopedin työkalupakkiin. Voin toki postata kuvan siitä ja palstasta, mutta vakuuttaako tämä ketään?

Huikea palvelu :slight_smile: Voit koittaa tarjota sitä myös englanninkielisillä bitcoin-foorumeilla.

Laita käsialanäyte, jos käsialasta ei saa mitään selvää, olet aito :slight_smile:

Tuo käsialanäyte todistaisi aidoksi ilman muuta ;D On se niin hankalaselkosta.

Stetoskoopin kuvaa kun pyydettiin niin laitan nyt sen. Oikeassa laidassa vielä muoveissa oleva Acta Orthopaedica, joka tulee kaikille ortopediyhdistyksen jäsenille. Alalaidassa: 2008 ortopediyhdistyksen lapin kurssin kurssireppu.

Tuo enlanninkielinen pitää kirjoittaa kun ehtii. Vaatinee enemmänkin amerikantamista. Suora käännös ei riittäne.


Aito oikea orionin “korruptio-stetari”. Lääketieteen kandina olen ainakin vakuuttunut aitoudestasi :smiley:

Ainakin itseni yllättäen yhteydenottoja on jo tullut!

Täsmentäisin vielä, että palvelun kautta ei ole mahdollista saada todistuksia. Todistuksen kirjoittaminen vaatisi kasvokkain kohtaamista ja todistuksen allekirjoittamista.

Hushmailissa tulee äkkiä inboxin raja vastaan. Premiumiin joutuisi maksamaan ja bitcoinit eivät käy. Löytyiskö vinkkiä missä tietoturvallinen sähköpostipalvelu?

Onko kokemuksia esim. tästä https://www.trilightzone.org/ ?

Helpoista ratkaisuista safe-mail.net on yleisesti pidetty kohtuullisen turvallisena palveluna monin kohdin, etenkin jos molemmat osapuolet käyttävät palvelua. Eipä silti, kyllä materiaali sieltäkin tarvittaessa lähtee viranomaisille (kuten hushmailissa) joten jotain tolkkua niissä jutusteluissa täytyy pitää :slight_smile:

Kokeilen heti kun telon itseni seuraavan kerran ! Jos olisin nähnyt 1.5kk aikaisemmin tämän olisit saanut enbsimmäisen sinisen jalkaterän arvioitavaksi :slight_smile:

Pitääpä perehtyä tuohon safe-mailiin. Viranomaisille materiaalin toimitus ei huoleta. Lähinnä arveluttaa potilastietojen lähettely kryptaamattomina yli netin. Helposti kirjauduttava palvelu olisi paras, jolloin potilas voisi halutessaan lähettää tiedon minulle salattuna.

Jalkaterien arvioiminen rtg ja valokuvistakin, tai vaikka kävely videosta olisi juuri palvelun luonteen mukaista!

Palvelu sulkeutuu.
Näyttää siltä, että palvelu jää käyttämättä kun ei mainosta. Mainostaa ei kehtaa ennen kuin lupa-asiat yms. on kunnossa. Palvelu ei siis enää ole tarjolla.

Mikäli, joku haluaa jatkaa tästä, tehdä palvelun aivan oikeasti ja tosissaan on idea käytettävissä. Kannattaa varautua siihen, että vaatii aikamoisen paperirumban käymistä avi/valvira lupineen yms. Osallistun mielellään kehitystyöhön ja kustannuksiinkin osakkaana, jos joku osaava ja yritteliäs perustaa osakeyhtiön ja ottaa paperinpyörityksen hoitaakseen.
Minulla on tarjota:
-Yhteydet lääkäreihin
-Oma ortopedinen asiantuntemus
-Yhden lääkäripalvelu osakeyhtiön perustamisen ja pyörittämisen kokemus.

Yhteyttä saa yv:llä.