Onko 60op huijarifirma, onko kokemuksia


#1

Täysin tumpelona aloiitin vihjeestä bittimaailman ja nyt pelkään että mua on huijattu.

60op EUR
ke 26. syysk. 16.08 (22 tuntia sitten)
-> minä
Deposit Confirmation
Dear Matti Salmi,
Your deposit to your account has been processed successfully and an amount of € 459.00 EUR has been credited to your Account
https://coinexx.com/

Tämmöisiä sähköposteja tulee ikäänkuin kahdesta eri firmasta. Toiseen olen lähettänyt vaaditut dokumentit ja nyt toinen ilmoittaa että en ole tehnyt sitä.
Se joka ilmoittaa että kaikki ok pyytää rahaa koko ajan lisää.
Interkassa ilmoitti että maksu on saatu.

Onko kellään tästä tietoa.


#2

En osaa kyseiseen sivustoon ottaa kantaa, mutta jos olet juuri aloittanut, niin suosittelen ihan alkajalle suomalaista Coinmotionia ja alt-pörssiksi suurinta, eli Binancea.


#3

Kiitos
Katotaan kuinka tässä käy ja jos jatkan niin kyllä kotimainen kelpaa.


#4

Hurahdin itsekin tähän ja sain avustajan joka soitteli tyyliin joka päivä ja ohjasi esim.ostoissa kunnes nyt kyseisestä tyypistä ei ole n.2 viikkoon kuulunut ja antoi ymmärtää etten saa ominpäin tehdä mitään tililläni,ja on nyt sit kurja että kun suostutteli laittamaan rahaa ja sanoi että antaa bonusta niin nyt kun ei ole mitään soittoa ja ostoja tapahtunut niin kohta ei ole mitään rahaa jäljellä tai bitcoineja,että hieman huono maku nyt jäi tästä.Taidan vaan painella niitä kuvakkeita mieleni mukaan kun ei apuja enää heru,ehkä vahingossa kurssi nousee.


#5

Miksi ensimmäinen askel kryptojen pariin pitää ylipäätään ottaa tuiki tuntemattoman ja kyseenalaisen firman kautta? Ihmettelen.


#6

Itse näin tän mainoksen netissä ja päätin kokeilla rekisteröintiä,jossain vaiheessa mun kännykkä tilttas enkä päässyt loppuun asti.Ajattelin etten sit yritäkkään mutta parin päivän päästä tuli puhelu ja taivuttelu et rekisteröisin loppuun ja kyl oli avuliasta porukkaa ja koska mulla ei ollut hajuakaan tästä niin sain avustajan.Epäilys ja pelko oli tästä mutta tuntui luotettavalta ja soottikin aina kun lupasi.Tosiaan nyt ei ole kuulunut ja katkeraa sähköpostia olen pistänyt mutta ei vastausta.Nyt en tiedä sit mitä noilla vähäsillä tekisin kun ei ole hajuakaan voiko niillä ostaa tai myydä tai mitä hittoa teen.


#7

ei näin. kyl se pitäs jo tietää miten pullollaan internet on huijauksia ja avuliaita huijareita täynnä.

Ihan googlehaulla ois välttynyt tältä, ei tää siis hyvältä näytä mutten tietenkään varma voi olla että menetitkö rahasi.

Yritä nyt ainakin että saatko sieltä siirrettyä eurot & bitcoinit pois, avaa tili vaikkapa suomalaiseen Coinmotioniin jos saisit sinne siirrettyä coinit.

Älä missään nimessä laita tänne 60op:lle lisää rahaa mistään syystä :slight_smile:

https://www.trustpilot.com/review/60op.com


#8

Tenuke,kiitos ohjeista ja olisihan se pitänyt arvata että johonkin tälläiseen törmään vaikka yleensä en netissä tee edes ostoksia eli aika keltanokka näissä.