Nykypäivän "hitticoinit"? =)

Hello,

Mitkä on nykypäivän hitticoineja? XPY, AmericaCoin, OneCoin jne jne? Niitä oli aikamoinen lista pörssissä, hyvä että huomioivat. Niitä ei ilmeisesti AntMinerillä pysty louhimaan? :frowning:

En tiedä uusista, kertokaa mullekin jos ilmaantuu! 8)

Mutta ilmoilla on ollut nyt paljon vanhoja coineja, jotka ovat uudelleenheränneet kuten Digibyte, Earthcoin, Mintcoin, Peercoin ja jopa Mazacoin. Melko rohkaiseva ilmiö… tai pumppi ennen dumppia :stuck_out_tongue:

Tänä vkoloppuna Bittrex pörssi poistaa yli 30 kolikkoa kaupanteosta vähäisen kaupankäynnin takia.
Tämän takia varmaan näkyy liikettä monissa muissa kolikoissa ja osa varmaan siirtää takaisin bitcoiniin jonka nousu voisi osittain tästä johtua.

tilannetta voi seurata…
https://bittrex.com/Status

Jos kolikon kohdalla lukee “Wallet to be removed on 2/15”, niin kannattaa myydä kolikot jos sattuu omistaan vielä niitä.

Ja jatkossa varmaan poistavat lisää niin sen takia monia kolikoita “herätelty henkiin” kaupan käynnillä. Varmaan muissakin pörsseissä tulee samaa.

lisätty:
tässä vielä lista huomenna poistuvista
https://bittrex.zendesk.com/hc/en-us/articles/203878100-Wallets-to-be-removed-2-1-Updated-2-15-

Varmaan joku huomannut aik. mutta kävin muutamia kolikoita läpi vähän ja hinnoissa / myynneissä eroja eri pörsseissä.
Eli ajattelin lähinnä että kuka estäisi ostamasta toisesta pörssistä halvemmalla ja myymällä toisessa pörssissä paremmalla hinnalla ?
Siirrot kuitenkin mahdollisia pörssien välillä (tai välillä siirto toiselle tilille). Kaikki ei varmaan seuraa jokaisen pörssin hintoja välttämättä ja välillä toisessa pörssissä halvat coinit loppu jne…

esim tämä XPY
http://coinmarketcap.com/currencies/paycoin2/#markets

cryptsy, bittrex, coin-swap … erot on 5-10% tai välillä enemmän ( tuo cryptorush ei äsken ainakaan toiminut jossa hinta vielä isompi )
Pienissä määrissä eroilla ei merkitystä mutta jos isompia määriä myy niin voihan näillä kikkailla.