Nostin rahaa omasta lompakosta lompakkooni? Miten tämä on mahdollista?

Otsikon mukainen ongelma. Tarkoitus ei ollut alunperinkään nostaa rahaa vaan vahingossa nostin rahat lompakosta ja kohdeosoite oli tuo samainen lompakkoni. Bitcoinit katosivat ja tarkistin blockchainista että ne ovat edelleen siellä, mutta ne katosivat tämän nimeltä mainitsemattoman sivuston lompakosta. Voisiko joku ohjeistaa että miten saan korjattua tilanteen. Vaikka privaviestilläkin. Kiitos.

Eipä paljoa voine auttaa, jos käytit jotain palvelua lompakkosoftan sijasta, kannattaa ottaa yhteyttä ensisijaisesti palvelun ylläpitäjään. Jos käytit lompakkosoftaa, ei pysty hirveästi auttamaan ellet ole halukas ilmoittamaan softan nimeä ja versiota.

Noin yleisesti voit lähettää bitcoineja ihan mihin osoitteeseen haluat, vaikka omaan osoitteeseesi. Palvelut tai lompakkosoftat kyllä tyypillisesti estävät tämän. Bitcoinien ei kuitenkaan pitäisi olla kadonnut.

Joo, lähetin ylläpidolle viestiä tästä ja eiköhän se siitä sutjaannu. Mutta ilmeisesti jatkossa jos haluan muuttaa nuo kolikot rahaksi mun pitää tehdä henkilökohtainen osoite ohjelmalla josta voin hallinnoida niitä paremmin?

No ei se kyllä ole välttämättä tarpeellista. Riippuu vähän mitä haluat. Mahdotonta sanoa sen tarkemmin, ellet kuvaile tilannettasi tarkemmin.

Ei esim. bitcoin-ekosysteemistä kovinkaan moni taida ihan oikeita bitcoin-clienttejä ajella. Palveluilla pärjää kyllä, sillon vaan tarvii vahvan luottamuksen palvelun ylläpitäjään. Sitten jos haluat vaihtaa bitcoineja vaikka euroiksi, niin voit siirtää suoraan palvelusta bitcoinit myyjälle. Silloin taas pitää luottaa myyjään.