Nicehash ja blockit?

Heippa,

Jos tuo nicehasin eth vuokrausohjelma (eli jos myyn koneen tehoja louhijoille nicehashin kautta)
Sitten, kun se vuokraus ohjelma löytää jonkun blockin, niin tuleeko se mulle?

Paljonkohan se on eth verkossa, blockipalkkio meinaa?

Niinkin monimutkainen googlausoperaatio kuin “ethereum block reward” tuottaa vastaukseksi, että blokkipalkkio on 5 etheriä :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nicehash maksaa louhijoille PPS (pay per share) -periaatteella, eli louhijoille maksetaan pieniä rippuja Bitcoinia sen mukaan, kuinka paljon he ratkaisevat pieniä työpaketteja. Eli mitään ethereum-blokkipalkkiota et tule saamaan, koska eihän tuo eteenpäin myymäsi louhintateho ole enää sinun, vaan ostaja saa tehdä sillä teholla mitä huvittaa ja hän maksaa siitä hyvästä sinulle Bitcoinia.

Haaveena olisi tietysti rakennella semmoinen ETH rauta, jolla saisi jonkun 20-40 dollaria/24h. Ihan noin aluksi. Sillä nyt saisi viikossa ruuat yhden tai kahden päivän tuotolla miinus sähköt. Laajentaa sitten toimintaa vähitellen.

20 USD /päivä vaatii tämän hetkisillä statseilla semmoiset 18kpl AMD Radeon RX 480 näytönohjainta…

Käyttämäni laskuri https://badmofo.github.io/ethereum-mining-calculator/

Eli ei mitään toivoa hankkia :frowning: Jostain pitää saada rahaa, koska töistä en sitä saa (paitsi just melkein sen saman, mitä saa intissä päivärahaa) Tiedän sen, että toiset painaa 12 h päivää ja se on tosi rankkaa. Ei mulla ainakaan fysiikka riittäisi, jos olisi vielä seisomatyötä + kauhea kiire.