(MYYTY) Lisätty kuvat ja todistus latauksesta: Hintaa alennettu: Recalesc Coins ladattu hopeinen 1 BTC Silver Sparrow kolikko

Ladattu 1000 mBTC hopeinen Silver Sparrow avaamaton kolikko. Siis Mint. Ostettu vuonna 2015 Bittirahan BTCStoresta.

Silver Sparrow kolikkoa on lyöty vuonna 2013 vain 500 kolikkoa, joista 200 kpl ladattu ja 300 kpl myyty tyhjinä. Kyseessä on todella upea keräilyharvinaisuus.

Public Key: 1NiL4WPZj9bceUm2Km6xFLmAgsRrqBGRAq

Blockchain ei tunnistanut osoitetta, mutta sen sijaan BitRef tunnisti. Ladattu on. https://bitref.com/

Koska kolikko on ladattu ennen forkia, se sisältää myös Bitcoincashia ja Bitcoingoldia.

Kolikko on Jyväskylässä. Luovutus pystytään hoitamaan ostajan kannalta riskittömästi.

Myyn kolikon periaatteessa parhaan tarjouksen tehneelle, joskin pidätän itselläni oikeuden hylätä parhaankin tarjouksen, ellei hinta yllä minun mieleiselleni tasolle :sunglasses:. Maksuksi käy vain BTC :grinning:.

This coin is fully loaded and never opened.
Manuf. Recalescence Coins
Year 2013
Denom. 1 BTC
Type PF, DIY
Mintage 500*
Material .999 Silver
Diameter 39 mm
Thickness 3 mm
Weight 1 ozt
Country of Origin Australia
Location Keski-Suomi, Jyväskylä
Description

This coin features a bird being set free from its cage, a symbolism creator Dustin Freeman emphasizes when
he writes: “Bitcoin is the idea that freedom should be as unwavering and absolute as the math it is built on. Despite what calamity may befall, or what laws be passed, the protocol is resolute and shall not yield to depredations, fear, or uncertainty”.

The coin features a ‘chain’ with ‘blocks’ on both ends, symbolizing the blockchain on which Bitcoin is based. Two years are recorded: 2009 to designate the year Bitcoin was launched and 2013 to signify the year of the coin’s mintage. The coin is denominated as 1,000 mBTC, the first coin to use mBTC as a standard unit.

  • Though a total of 500 were minted, under 200 received holograms and about 300 were sold as blanks. Many coins which were deemed unfit for sale were destroyed (and subsequently melted down) by Dustin.

Though the vast majority of coins are silver on both sides, a small umber was gold plated on the front to create variety (and attract more orders). These are known as ‘silver backs’ and are very rare.

Kolikko kiinnostais, voitko antaa minimihinnan millä kolikko irtoaa?

Moi,

Kiitos kiinnostuksesta. On todella harvinainen ja toteutuneita kauppoja on tosi vaikea löytää. Joten vaikea on hinnoitella. Yhden toteutuneen kaupan löysin, jossa kolikko oli vaihtanut omistaa hintaan 1.67BTC. Liitteenä.

Mitäpä jos sinä tekisit tarjouksen. Katsotaan sitten, löytyisikö yhteinen hintanäkemys. OK?

Kryptoterveisin, Jukka
0400-840914

Moi,

Tää on ihan vaan mun oma “ongelma” ja myydä voi kukin haluamallaan tavalla.

Mutta mun mielestä ainut oikea tapa myydä foorumeilla on, että ilmoittaa minimihinnan, jota voi korottaa ja ajan koska huutokauppa päättyy.

Mutta 1.67 bitcoinia nykyhinnalla on reilusti enemmän mitä olisin valmis maksamaan.

Moi,

Minimihinta, jolla kolikko lähtee, on 1.3 BTC.

Jukka

Moi vielä,

Kun kerran ilmoituksessakin sanottiin, että hintaa on alennettu, annan sulle uuden minimihinnan, joka on voimassa vain tänään klo 21.00 asti. Eli minimihinta, jos kauppa sovitaan tänään klo 21.00 mennessä, on 1.2 BTC.

Pelkät altit tekee jo noin 10 prossaa, mutta kyllähän sä sen tiedätkin. Sitten mulla on yks kiinnostunut ulkomainen ostaja. Mutta helpompi olisi myydä Suomeen, vaikka vähän halvemmallakin.

Jukka

Moi,

Sovittu, laitan sulle yv:n

Halvalla lähti kyllä…