[MYYTY] Hopeinen 1 BTC Casascius [MYYTY]

Olisi tarkoitus kartuttaa hieman kesälomarahastoa ja siitä syystä myytävänä aito ja alkuperäinen 2013 Casasciuksen hopeakolikko. Kolikko on erittäin hyvässä kunnossa, kuten kuvasta näkyy. Otettu ulos kolikkopilleristä tasan yhden kerran, nyt kun otin siitä valokuvat. Sisältää 1 bitcoinin ja hologrammi on luonnollisesti 100% paikallaan.

Tarjouksia otetaan vastaan tähän ketjuun tai yksityisviesteinä 2 viikon ajan eli maanantaihin 27.6.2016 asti. Jos tulee tarpeeksi hyvä tarjous niin voin myydä jo aikaisemminkin. Maksu käteisellä face-to-face (Jyväskylä & lähialue) tai etukäteen tilille ja kun rahat näkyy, laitan kolikon postiin hyvin pakattuna ja vakuutettuna. Ostaja maksaa postikulut (17€)

http://imgur.com/WpyCBod

http://imgur.com/K0qpoMf

1.3, nouto Jyväskylästä.

Hopiti hopiti, siitä vaan lisää tarjouksia. Viikko aikaa. Jos ei parempia tule niin tämähän tosiaan menee sitten tällä tarjouksella kaupaksi.

1,4 BTC on tällä hetkellä korkein tarjous.

No niin, se olisi 2 viikkoa mennyt. TArjouksia otetaan, sanotaanko nyt vaikka iltakuuteen asti ja siihen mennessä paras tarjous jää voittavaksi. Tällä hetkellä paras tarjous on edelleen tuo 1,4 BTC, joten halvalla on menossa!

Korkein tarjous tällä hetkellä 1,5 BTC

Korkein tarjous tällä hetkellä 1,55 BTC

Kilpailu kolikosta oli loppumetreillä kova, mutta kyllä sieltä voittaja löytyi. Maksukin kerkesi jo tulla ja kolikko lähtee huomenna postiin.

Kiitoksia kaikille (kolmelle) tarjoajalle!

Mukava nähdä että täälläkin kauppa käy! Ihan ok hinta.

Hinta meni vielä jonkin verran tuon tässä ketjussa näkyneen viimeisimmän hinnan yli, mutta koska kaksi viimeistä tarjoajaa tarjosi vain yksityisviestillä niin jätän tarjouskisaan osallistuneet nimeltä mainitsematta, kutan myös lopullisen hinnan. :slight_smile: Mutta joo, ihan ok hinta myös omasta mielestäni.

1 tykkäys