MYYMME BTCt nyt BITSTAMP+1%! Coinerin LocalBitcoins-automaatit ostavat ja myyvät

Tiedoksi tännekin koko yhteisölle - tervetuloa tomaateillemme! Kesän näemmä yhä (tai vihdoin) jatkuessa myös kamppiksemme jatkuu: myymme rajoitetun ajan coinit BitStamp +0%! Ja toisen suunnan suhteen: Helsingin automaatit täytimme juuri, Tampereen huomenna (la). :slight_smile:

-Rasmus, Coiner Oy

Coiner Oy:n kaksisuuntaiset LocalBitcoins-käteisautomaatit sekä ostavat että myyvät bitcoineja euroja vastaan.
JA NYT KÄYNNISSÄ KESÄKAMPANJA, myymme coineja kurssiin BitStamp +0%!

"[i]Bitcoin-ympyröissä pitkään pyörineenä ja ravintola Kynsilaukassa LocalBitcoinsin ensimmäiseen ATM-versioon tutustuttuani päätin ravintolatoiminnan myytyäni jatkaa mukana kryptovaluuttakuvioissa. Operoimme nyt yritykseni Coiner Oy nimissä laitteen kehittyneemmillä versioilla, näin alkuun kahdella automaatilla Delish Iso Robassa Helsingissä ja yhdellä laitteella Tampereella, Pala Cafén yhteydessä liikekeskus Siperiassa.

Alku on ollut kannustava, yhteistyö LocalBitcoinsin kanssa sujuvaa ja uskomme että kysyntä vain lisääntyy. Panostamme nyt verkoston kattavuuteen, yksittäisten laitteiden huoltotiheyteen sekä asiakaspalvelun tavoitettavuuteen ja joustavuuteen. Itse laitteet ovat yksinkertaisuudessaan helppokäyttöisiä ja transaktiot asiakkaan henkilökohtaisen, suojatun lompakon kanssa sujuvat vikkelästi. Kunkin laitteen myynti- ja ostostatus on nähtävissä automaattikohtaisilla sivuilla, ja seuraamalla meitä Twitterissä ja/tai Facebookissa (“CoinerFi”) saat lisäinfoa laitteiden huoltostatuksesta sekä kampanjoista. Palautetta ja kehitysideoita kuuntelen mielelläni koska vain, alla suorat yhteystietoni.

Toivotan kaikki tervetulleiksi asioimaan automaateillamme - koneita suuntaan tai toiseen käyttäneille tarjoamme sekä Delish Iso Robassa että Pala Caféssa ilmaiset kahvit (kertokaa taikasana “Coiner” ystävälliselle henkilökunnalle). Ja rajoitetun ajan myymme nyt coineja lyömättömän edukkaaseen, BitStamp +0% kurssiin.[/i]"

Rasmus Berg
Coiner Oy
+358 50 512 4987
[email protected]
http://coiner.fi

Helsingissä, automaatit #18 (www.lbtc.in/18) ja #17 (www.lbtc.in/17) palvelevat Delish Iso Roballa (Iso Roobertinkatu 2, 00120 Helsinki) 24/7 - siis ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä! ATM#18 jakaa ulos 200 EUR seteleitä ja hyväksyy 10-500 EUR setelit, ATM#17 puolestaan jakaa ulos 50 EUR seteleitä ja hyväksyy 5-200 EUR setelit.

Tampereella, automaatti #16 (www.lbtc.in/16) palvelee Pala Cafén yhteydessä liikekeskus Siperiassa, Finlaysonin korttelissa, ihan keskustorin tuntumassa (Itäinenkatu 9, 33210 Tampere). Automaatin luokse pääsee vähintään jonkin liikekeskuksen oven kautta arkisin ma-pe klo 07:00-23:00, la klo 08:00-24:00 ja su klo 11:00-23:00 (pe-su sisälle voi päästä myöhemminkin koska ravintolat ovat auki, mutta vartijoiden käytäntö asiassa vaihtelee). ATM#16 jakaa ulos 50 EUR seteleitä ja hyväksyy 5-200 EUR setelit.

Kotisivumme: http://coiner.fi
Twitter: http://twitter.com/CoinerFi
Facebook: http://www.facebook.com/CoinerFi
Tukinumeromme: +358442066455 (vara +358505124987)
Soita tai tekstaa milloin, jos emme pysty vastaamaan heti, palaamme asiaan mahdollisimman pian.
Email: [email protected] ja [email protected]

P.S. Jos automaattikohtainen sivu näyttää ulosjaettavien setelien loppuneen ja sinulla on kiire, älä epäröi ottaa yhteyttä - koetamme toimia mahdollisimman joustavasti huoltokäyntien kanssa. Delishissä meillä on kaksi automaattia, joten siellä kannattaa ensin tarkistaa toisen automaatin tilanne.

Sekä Tampereen Pala Cafén automaatti (www.lbtc.in/16) että Helsingissä Delish Iso Roban molemmat automaatit (www.lbtc.in/18 & www.lbtc.in/17) jälleen täytetty. Kesäkampanja, jossa myymme coineja kurssiin BitStamp +0% jatkuu huomisen (tiistain) loppuun!

Automaattikohtaiset kurssit ja muut tiedot näkyvät siis e.m. osoitteissa, kaikille asiakkaille ilmainen kahvi taikasanalla “Coiner” - tervetuloa! :slight_smile:

-Rasmus, Coiner Oy

Bitcoineja saat automaateiltamme superedukkaasti näin kesäkampanjan loputtuakin: kurssi ostaessasi bitcoineja on nyt BitStamp +3,5%. Laitteet on jälleen täytetty ja reaaliaikaiset kurssit, osto- ja myyntistatuksen sekä laitteiden sijainnin näet automaattikohtaisena allaolevissa nettiosoitteissa. Kaikille asiakkaille luonnollisesti ilmainen kahvi taikasanalla “Coiner” - tervetuloa! :slight_smile:

Tampereen Pala Cafén automaatti #16: www.lbtc.in/16
Helsingin Delish Iso Roban automaatti #17: www.lbtc.in/17
Helsingin Delish Iso Roban automaatti #18: www.lbtc.in/18

-Rasmus, Coiner Oy

Masiinat Tampereella ja Helsingissä on taas täynnä sekä €uroja että ฿itcoineja, tervetuloa! Reaaliaikaiset kurssit, osto- ja myyntistatuksen sekä laitteiden sijainnin näet vaikkapa tätä kautta:

http://www.coiner.fi/#!sijainti/c1qi2

Ja kaikille asiakkaille yhä ilmainen kahvi taikasanalla “Coiner”! :slight_smile:

-Rasmus, Coiner Oy

Myös Iso Roban Delishin automaatti #17 on nyt täytetty sekä seteleillä että coineilla!

http://coiner.fi
http://lbtc.in/17

-Rasmus, Coiner Oy

Myymme Ƀitcoineja rajoitetun ajan sekä määrän nyt lyömättömään hintaan: BitStamp + 1%!

Kaikki automaatit täytetty päivittäin sekä €URoilla että coineilla, tässä laitteiden sijainnit:
http://www.coiner.fi/#!sijainti/c1qi2

Kävitpä kauppaa suuntaan tai toiseen tarjoamme kahvit ja Tampereen Pala Caféssa myös valkosuklaabrownien, tervetuloa!

-Rasmus, Coiner Oy