Myydään 3x Avalon 721 (18-19,5TH) + virtalähteet ja kontrolleri


#1

Eli ajattelin siirtyä bitcoinin louhinnasta GPU-louhintaan, joten kyselisin olisiko tälläisille vehkeille ostajia. Tarjolla olisi siis Canaan Avalon 721 louhijoita 3kpl mukaan virtalähteet + kontrolleri + johdot eli virtajohto seinään ja louhimaan paketti. Opastaisin setupissa tarvittaessa. Louhintatehoa ovat antaneet tasaisesti 19,5TH vaikka valmistaja puhuu vähintään 18TH… Jos olisi kiinnostusta niin kommenttia voi heittää ja saa myös ehdottaa realistisempaa hintaa jos huvittaa.

Speksit
Avalon 721
Hashrate: 6 TH/s
Power Consumption: ≈ 850-1000 Watts
PSU output pins: 8 x 6PIN PCIe power connectors.
Controller: AvalonMiner Controller
AUC3: Each AUC may connect up to 5 devices.
Dimensions: 340 mm x 136 mm x 150 mm
Gross Dimensions: 400 mm x 210 mm x 220 mm<
Operating Temperature: -5 °C to 40°C
Net weight: 4.3 kg
Gross weight: 4.7 kg

5000€

Edit: Muokattu koskemaan 3kpl mainereita + muokattu sekava otsikko + lisätty specsit


#2

Voisithan saadakin kaupaksi jos olisi oikeat speksit. Kyllä vaikuttaa melko kalliilta verrattuna alkuperäiseen hintaan.


#3

Kiitos huomautuksesta lisäsin speksit ilmoon. Alkuperäinen hinta oli määritelty kun bitcoinin hinta oli alle 1000$/btc. Louhintalaitteiden hinnat on noussut myös bitcoinin hinnan mukana. Myös käytettyjen. Itse pidän laitteita tuon arvoisena tällä hetkellä.


#4

Viikko-pari sitten hinta olisi ollut vielä aika soppeli, mutta kun nyt saa jo samalla rahalla liki kokonaisen Bitcoinin niin voi olla aika hiljaista myynnin kanssa ennenkuin kurssi kääntyy taas nousuun. Kiinnostaa siis, muttei just nyt tuolla hintaa pysty, kun pitää ladata kaikki liikenevä ostopuolelle :slight_smile:


#5

Jaa en tiedä miksi mennä louhinnassa taaksepäin, kun teho on Asic minereissa moninkertainen GPU-louhintaan nähden. Tosiaan jos haluaa mainata yhden (1 BTC) bitcoinin niin siihenkin tarvii yli sata asic mineriä.

Ehkä Etheriä saattaa vielä hyvinkin mainata GPU:lla


#6

Henkilökohtaisesti harrastan kryptoja muustakin syistä kuin tienatakseni rahaa. Ja tällä hetkellä haluaisin tukea muita valuuttoja kuin bitcoinia sen kankeuden vuoksi.


#7

Kyllähän altcoineissa on potentiaalia. Itse aloin louhia Litecoinia mutta kannatan myös Etherin louhintaa. Itselläni ei varaa oikein sijoittaa GPU-louhintaan kovin kalliille setupille, koska hankin Asic laitteiston Liten louhintaan.


#8

Nosto jos jollain kiinnostaisi


#9

Lasketaan hinta 5000€, jos alkais herättää kiinnostusta