Mycelium Bitcoin Wallet

Android-laitteilla toimiva Mycelium Bitcoin Wallet on jo pitkään ollut ylivoimaisesti paras bitcoinien käyttölompakko, mutta nyt se meni ihan uudelle levelille.

Uusi “Local Trader” -toiminto mahdollistaa myynti-ilmoitusten ja ostoaikeiden ilmoittamisen ohjelman sisällä. Local Trader -tili luodaan oman Bitcoin-osoitteen avulla, käyttäen digitaalista allekirjoitusta. Kulut ovat pienet, 0,2% per vaihto. Ilmoituksiin voi määrittää oman sijainnin, summarajat, vaihtokurssin jne.

Eikä tuossa vielä todellakaan kaikki. Kun ilmoittaa aikeestaan haluta ostaa, ohjelma avaa käyttäjien keskeisen trade-ikkunan ja chatin. Sen jälkeen toisen osapuolen kanssa voi chatata yksityisesti (salattu) ja sopia tapaamispaikat jne, ja sen jälkeen käteinen ja bitcoinit voivat vaihtaa omistajaa.

Tämä ominaisuus on jotain sellaista, että en ole pitkään aikaan ollut näin innoissani Bitcoinin peruskäyttöä edistävästä uutuudesta.

[size=18pt][/size]Osaako joku kertoa hieman enemmän tuosta MyCeliumin uudesta ominaisuudesta (HD account)

Pitääpä koittaa tuota. :slight_smile: Tiedä vaikka tässä alkais joku päivä myymään noita coineja tämän avulla. :stuck_out_tongue:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=293472.msg9116805#msg9116805