Mt Cox konkurssi


#1

Onko teistä kellään bitcoinit kiinni mt cox sotkussa? Mitä mieltä olette, tuleeko sieltä koskaan mitään ja jos tulee, niin minkä verran suhteessa todelliseen arvoon?


#2

Ei ole varmaa tietoa mutta ilmeisesti fiattina ja sen hetken bitcoinin hinnalla.


#3

Nyt täytyy tunnustaa, etten tiedä mitä tarkoittaa fiattina? En ole koskaan harrastanut mitään sijoitustoimintaa ja nämä mun bitcoinit on ainoat koskaan hankkimani ja sinnehän nekin jäi jumiin. Hankin ne pojan innostama joskus 2011 tai 2012. Mitään ne oikeastaan silloin maksaneet, mutta tämän päivän kurssin mukaan olisin melko varakas mummo.


#4

#5

Mt. Goxin uudessa järjestelyssä asiakkaat saavat varoja suoraan suhteessa siihen paljonko varoja yhtiöllä on jäljellä. Arvioiden mukaan heillä oli alunperin varoista noin 20 % jäljellä, siitä kun miinustetaan lakimiesten palkkiot ja mahdollisesti lisätään niiden varojen osuus joista kukaan ei ole tehnyt claimia, voidaan arvioida että varoista saa takaisin 15-20 %.

Ja tämän uuden järjestelyn myötä ei ole mitenkään poissuljettua se, että bitcoineina olevista varoista korvaus tulisi bitcoineissa. Se on mahdollista, mutta siitä ei ole vielä varmaa tietoa. Selvinnee myöhemmin.