Mahdollisuus sijoittaa Prasoksen osakkeisiin (rahoituskierros käynnissä)

Prasos Oy:llä on rahoituskierros käynnissä tällä hetkellä. Prasos ylläpitää useita Bitcoin-palveluita kuten Bittiraha.fi, Denarium.com, Bittimaatti.fi, Pikaosto.fi ja BTCStore.eu. Rahoituksen tarkoituksena on hakea lisää rahaa kasvuun ja kansainvälistymiseen.

Yhtiön tilanne on vakavarainen ja myyntiluvut ovat olleet vahvassa kasvussa viimeisen puolen vuoden aikana, mutta yhtiön kasvu- ja kansainvälistymissuunnitelmat vaativat lisää resursseja.

Kierroksen minimitavoite (35 000 €) on jo ylitetty, ja kasassa on tällä hetkellä yli 70 000 €. Kierroksen tavoite on 100 000 €+. Uusille osakkaille minimisijoitus on 2 000 €. Nykyiset osakkaat voivat sijoittaa lisää 200 euron minimillä.

Osakehinta on 15,5 € / kpl, joka tarkoittaa nykyisellä osakemäärällä 2,75 miljoonan kokonaisvaluaatiota.

Prasos on tekemässä Bitcoin-markkinoilla merkittävän peliliikkeen lähitulevaisuudessa, millä on vaikutusta yhtiön asemaan paikallisesti ja kansainvälisesti. Tässä julkisessa ilmoituksessa emme kuitenkaan mene yksityiskohtiin, kiinnostuneet sijoittajat voivat ottaa yhteyttä sähköpostilla [email protected], ja annan mielelläni lisätietoja.

Lisäksi on hyvä mainita, että kaikki osakkaat saavat nauttia merkittävistä alennuksista koskien useita Prasos Oy:n tarjoamia palveluita. Esimerkiksi Bittipörssin kulu on osakkaille tällä hetkellä 1,2 % + 1 €, kun normaalisti se on 1,49 % + 2 €.

Rahoituskierrokseen osallistumisen takaraja on 18.2.2016.

Terveisin,

Henry Brade
Toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja
Prasos Oy

Päivitys tehty, lisäsin osakehinnan ja valuaation.

1 tykkäys

Muistutus, että rahoituskierroksen osallistumisaika päättyy 15.2.2016, eli vajaa viikko aikaa osallistua. Kierros etenee hyvin eli 50 000 euron rajapyykki on nyt kirkkaasti ylitetty, ja olemme matkalla kohti 100 000 euron tavoitetta.

Moi, Missä tuo rahoituskierros toimii? Katsoin vanhoista linkeistä ja Invesdorissa kierros näyttää olevan kiinni. https://www.invesdor.com/fi/pitches/427

Tätä ei järjestetä minkään rahoitusalustan kautta, vaan merkinnät hoidetaan ihan perinteiseen tyyliin käsin. Osakemerkinnät sovitaan sähköpostitse minun kanssani, käytännössä.

Alkuperäiseen kirjoitukseen lisätty maininta osakkaiden nauttimista palvelualennuksista, mikä on asia josta on minulta muutamaan kertaan kysytty.

Kierroksen kokonaispotti on ylittänyt 60 000 €! Vielä on 4 päivää aikaa osallistua.

Päivitys. Rahoituskierrokseen osallistumisen takarajaa on pidennetty 3 vuorokaudella, ja lopullinen takaraja on nyt 18.2. Kierroksen kokonaispotti on ylittänyt 70 000 €.

Nyt on viimeinen päivä osallistua! Kierros lukitaan huomenna.