M: AntMiner S9 13.5 Th/s (500), A3 (250), D3 (250), L3+ (250), B3 (1000) (käytettyjä)

Myynnissä useampia kappaleita yritykseni käytössä olleita AntMinereita.

Mallit:
6 x S9 13,5 Th/s - 500 Eur/kpl (vanhin viime vuoden elokuulta)
2 x L3+ 504 Mh/s - 250 Eur/kpl (viime joulukuulta)
3 x A3 815 Gh/s - 250 Eur/kpl (takuuta jäljellä suunnilleen elokuun puoleenväliin saakka)
3 x D3 noin 19 Gh/s tai jotain sinnepäin, en muista tarkkaa tehoa - 250 Eur / kpl (muistaakseni viime marraskuussa saapuneita)
1 x B3 tuli toukokuussa, joten takuuta jäljellä johonkin elokuulle saakka - 1 000 Eur.

Huomaa että konehinnat on ilman virtalähteitä, näitä APW3:sia saa minulta koneen oston yhteydessä 150 eur/kpl.

Mikäli joku haluaa ostaa kaikki, virtalähteet mukaanluettuna, niin 7 000 on könttä hinta kaikelle, 6 ja puoli tuhatta ilman B3 konetta. Huomaa että virtalähteitä on kolme vähemmän kuin koneita.

Hinnat sisältää alv:n. Ja hinnoittelu perustuu pyrkimykseen päästä koneista eroon.

Maksaa saa niin euroilla kuin kryptovaluutoilla.

Koneet sijaitsevat Keski-Suomessa Keuruun Haapamäellä, postitus ja nouto molemmat käy. Viestiä voi laittaa 0440-312355 tai soittaa 10-20 välillä.

Vaihdatko tuommoisen D3 Bitmain kuponkeihin?

Riippuu kupongista. yli 200 USD kupongit voisi kiinnostaakin.

4 kpl 100usd kuponkeja olis viimeistään heinäkuussa

Noita satasen kuponkeja on itsellekin tullut kertyneeksi enemmän kuin niitä kerkeää käyttää, niin ne ei kiinnosta, mutta isommat kupongit olisivat voineetkin kiinnostaa.

Joo itsekkin mietiskelin että mihinkähän näitä käyttäisi…

Hintoja laskettu.

Kun en tiedä mikä systeemi tällä foorumilla on, niin vastaan varmuudeksi itselleni jos tuo pelkkä edit ei tule näkyviin uusissa viesteissä tai vastaavissa.

Koneen (S9) hinnat laskettu 750 Eur tasolle. Lisäksi pudotin pakettihintaa reilusti siihen nähden mitä olisivat erilleen ostettuina.

Eli erilleen ostettuina tällä hetkellä laittamillani hinnoilla nuo kaikki tulisivat kustantamaan 15100 eur, mutta pakettina kaikki lähtee hintaan 12 tuhatta, ehkä jopa allekin sen, en vielä päättänyt olenko valmis laskemaan hintaa vielä enemmän vai en.

Hintoja laskettu lisää joka koneesta ja könttäsummakin lasettu 11 tuhanteen.

Minulla on 12 x S9 + virtalähteet osalta 8700 eur ostotarjous tälllä hetkellä, jonka harkitsen hyväkyväni kenties jo huomenna, joten jos joku tahtoo tehdä paremman tarjouksen yhdestä tai useammasta koneesta, niin nyt olisi aika tehdä, koska kohta voi olla myöhäistä.

S9-koneiden hinnat laskettu vielä lisää, nyt 650 Eur tasolle. Mikäli kukaan ei tarjoudu ostamaan edes yksittäisiä koneita, niin päätynen huomenna myymään 8700 eur tarjouksen tehneelle kaikki. joten jos olettte kiinnostuneita, niin nyt äkkiä viestiä tännepäin että tiedän että kiinnostusta on.

Näyttäisi siltä että ostaja taisi perua ostoaikeensa koska ei ole vastannut yhteenkään viestiini sitten sunnuntain, joten koneet yhä täällä ja lisäsin B3 koneen kanssa mukaan ja näin ollen päivitin myös könttähinnat.

morjens,kuinka saan yksityisesti viestiä sinulle,tv valoa

sori,huomasin että sun numero löytyy,soitan huomenna

normaalisti 10-20 välillä kun soittelee niin on hyvä, huomenna voit kokeilla jo soitella aamu 9 pintaankin, mutta 9 - 10 pintaan voi olla että en vastaa, mutta voin soittaa takaisin heti kun on hyvä kohta.

Muiden paitsi S9:ien ja B3:n hintaa laskettu.

Millaisia powereita nuo L3, D3, A3 tarvitsee tai millaiset niihin käy?

Itse olen käyttänyt ihan Bitmainin omia, mutta ulkomuistista heitän että tehotarpeet olivat suunnilleen:
L3: 800 wattia, D3, 1100 Wattia, ja A3 1200 tai 1300 wattia. Jokatapauksessa, D3 ja A3 kohdalla tehon tarve kohtuu sama, ollen muistaakseni A3:lla hitusen enemmän.

Mutta kai niihin periaatteessa käy virtalähde kuin virtalähde kunhan potkua piisaa, ainakin muistelisin että joskus 2000-luvun alussa kun tuli vielä tietokoneiden kanssa sisäpuolellakin jotain tehtyä, niin samanlaisia ne johdot taisi olla kuin noissakin.

S9-koneita nyt kaksi vähemmän myynnissä. Könttähinnat päivitetty.

Lisälaskua S9 ja könttä hintaan.

Paljonko ne S9 nyt maksaa?

Paljonko nuo D3 tuottaa ja mitä niillä tehdään?