Lucrativa.biz

Meninpä minäkin vähän leikkimään näillä höpöhöpöponzeilla. :smiley:

Linkin kautta pääset mukaan ja tutut lätinät:

https://lucrativa.biz/index.php?ref=arskiss

Judges gonna judge

Vaikuttais aika saman näköiseltä saitilta ku oilrigcontractors.com. Peukut pystyyn ettei saitti oo saman pitäjän, koska rahasuunta on vain yksisuuntainen.

Eikös OilRig maksellut 30 päivää, mikä kuulemma on jopa ennätys vastaavia tuottoja maksaville ohjelmille. Tässä tuotot ovat selvästi pienemmät ja siten elinikämahdollisuudet pitemmät.

[quote=“Panu, post:3, topic:2075”][quote author=aSaMiner link=topic=2266.msg17192#msg17192 date=1401806182]
Vaikuttais aika saman näköiseltä saitilta ku oilrigcontractors.com. Peukut pystyyn ettei saitti oo saman pitäjän, koska rahasuunta on vain yksisuuntainen.
[/quote]

Eikös OilRig maksellut 30 päivää, mikä kuulemma on jopa ennätys vastaavia tuottoja maksaville ohjelmille. Tässä tuotot ovat selvästi pienemmät ja siten elinikämahdollisuudet pitemmät.[/quote]

Kai se sinne 30 päivän kieppeille tosiaan maksoi. Mut eipä tuo Latest Payments-osuus ole tuosta enää sen jälkeen muuttunut. Tämä Lucrativa.biz sivusto on ollut 26. toukokuuta asti pystyssä. Itse en moiseen sijoittaisi kun jäi karvas maku oilrigistä ja tää vaikuttais aika pitkälti saman “firman” tuotokselta. Aika näyttää. :slight_smile:

Itekin otin takkiin OilRigistä (ja sittemmin muutamasta muustakin ;D). Ei noissa mitään helppoa rahaa ole tarjolla mutta testailen vielä jonkin aikaa.

Miksi?

Jotkut pitää Bitcoinia ponzina, eikä koske pitkällä tikullakaan. Ja toinen ääripää sitten huutaa että “shut up and take my bitcoin!”

En tajua.

[quote=“Koppimopo, post:6, topic:2075”]Miksi?

Jotkut pitää Bitcoinia ponzina, eikä koske pitkällä tikullakaan. Ja toinen ääripää sitten huutaa että “shut up and take my bitcoin!”[/quote]

Sitten on vielä niitäkin, jotka lottoaa.

Poistuin Lucrativasta tänään. BTC-kurssin nousu söi tuottoa mutta voiton puolelle sentään meni.