Louhintaosion jakaminen aihealueisiin


#1

Bitcoin-louhinta -osio taitaa tällä hetkellä olla forumin suosituin osio, ja mietin että se saattaisi olla järkevää jakaa omiin alaosioihinsa samaan tapaan kuin Bitcointalkissa. Mitä olette mieltä tästä, ja minkälaisia osioita sinne kannattaisi laittaa?

Kysyn tätä sen takia muilta, koska itse en seuraa tai ole kovin kiinnostunutkaan kyseisestä osiosta. En siis ole riittävän pätevä tekemään muutoksia tuohon osioon oma-alotteisesti.


#2

Bump


#3

Eipä tuolla omasta mielestäni vielä ole edes tarvetta kun koko louhinta-osastolla ei ole kuin alle 2K viestiä, vrt. bitcointalkin satoihin tuhansiin mutta jos jotenkin haluaa jaotella niin oma ehdotukseni bitcointalkin mallia mukaillen yleisen osion lisäksi:

-getting started/problems
-software (softat JA poolit)
-hardware

Sitten ehkä kaikille muille kryptovaluutoille oma osionsa?


#4

[quote=“Base, post:3, topic:1546”]Eipä tuolla omasta mielestäni vielä ole edes tarvetta kun koko louhinta-osastolla ei ole kuin alle 2K viestiä, vrt. bitcointalkin satoihin tuhansiin mutta jos jotenkin haluaa jaotella niin oma ehdotukseni bitcointalkin mallia mukaillen yleisen osion lisäksi:

-getting started/problems
-software (softat JA poolit)
-hardware

Sitten ehkä kaikille muille kryptovaluutoille oma osionsa?[/quote]

Lisäksi -louhintapalvelut/ryhmäostot.
Hardware osion voisi vielä jakaa asic ja gpu tai sha-256 ja scrypt.

Tähän tapaan:

-getting started/problems
-software (softat JA poolit)
-hardware
-asic
-gpu
-louhintapalvelut/ryhmäostot


#5

Louhintaosio on nyt uusittu suurinpiirtein kuvailemallanne tavalla. Eri kryptovaluuttoja ei enää erotella vaan kaikki louhinta on samassa. Tämä siitä syystä, että louhinta on niitä harvoja asioita joissa muut kryptovaluutat ovat enemmän tai vähemmän samalla viivalla kuin Bitcoin. Tein aika paljon ketjusiirtoja nyt samantien, jotta paketti saadaan kasaan.

Muut kryptovaluutat -osioon lisäsin oman alaosion Litecoinille. Litecoin on ainoa, joka minun mielestäni ansaitsee oman osionsa tuonne. Muut altcoinit ovat ikään kuin puuroa, josta on hankalaa erotella jyviä akanoista. Tässä vaiheessa ainakin.

Yksi asia tarvitsisi myös parannusta. Tarvitsisimme louhintaosioon erikoistuvan moderaattorin. Ideoita?


#6

Bump