Louhintalaitteille tilat?


#1

Itsellä olisi mielessä hyviä tiloja louhintalaitteille, mutta en itse oikein viitsisi alkaa opettelemaan koko louhintaprosessia ja hankkimaan laitteita + selvittämään mitä kannattaa louhia ja säätelemään asetuksia.

Elikkä oisko näin ylipäätään kiinnostusta vuokrata louhijalle tiloja pelkällä sähkön hinnalla (noin 10snt/kWh)? (lämmityskautena mahdollisesti vähän alle…)


#2

Missä päin nämä tilat sijaitsevat?


#3

Jyväskylän yläpuolella… eri paikkakunnissa.
Varsinais-Suomestakin löytyisi parille hiljaiselle laitteelle tilat.

Jos yrityksenä alkaisin touhua järjestämään, niin ideana olisi, että hinnat olisi 10snt/kWh (sis. alv24%) ja lämmityskautena mahdollisesti jonkun sentin edullisempi. Netti sisältyisi kWh-hintaan ja tilavuokraa ei perittäisi.

Jos kiinnostusta tarpeeksi löytyy niin voinkin alkaa ideaa tarkemmin pohtimaan.


#4

Tämä kiinnostaa kyllä. Eli tuo Jyväskylän yläpuolinen tila näin ensi alkuun. Laita viestiä, mikäli homma on vielä mahdollista jorgen.helstad.ramberg(at)gmail.com


#5

Mun mielestä pitäs tehdä Kataloniat ja perustaa sähkönmyyntikrypto samaan syssyyn… en tiiä et miten fimk tai Heat siihen soveltuisi… Heattiahan louhitaan viä prossulla, käsittääkseni…


#6

JOS saan haaveeni toteutumaan rahoitusteiden kautta. Vuokraan/ostan toimitilat ulkopuolelta Caruna Oyj:n alueen, välittäjä neuvoi. Tuskin pelkällä sähkön hinnalla saat tiloja mistään. Itse kovassa rahapulassa ostan sähkön vaikka Venäjältä. Almost anything goes =/ Sais nyt ensin hommattua sen “uuden sukupolven” louhimen ensiksi Just tyyliin joku Avalon 841, AntMiner S9, Dragon Miner. =)


#7

Moi,

Oottekos vuokrannut tiloja ja onko niitä vielä ?

Minkä hintaista sähkö per laite olisi saatavilla ?

-timo