Lomamökin vuokrausta

Olisiko kiinnostusta vuokrata lomamökkiä Kuusamosta bitcoineilla? Mikäli kiinnostuneita on, niin laittakaa viestiä, hoidetaan varaus ja bitcoinmaksu käsipelillä.

Kyse on tästä mökistä: http://www.kotipalo.fi/saraste/

Mitään automaattista bitcoinmaksusysteemiä ei vielä ole, mutta mikäli käsipelillä toimiva bitcoinmaksu alkaa olla suosittu, niin mietitään sitä sitten.

Edit: Voin luvata bitcoineilla maksaville 10% alennuksen listahinnoista. Jos soitatte sivuilla olevalle yhteyshenkilölle, voitte sanoa että hänen poikansa Hannu lupasi alennuksen :slight_smile:

Bittiraha.fi:n ylläpito lisää tämän karttaan! …heti huomenna! :slight_smile:

Kiitoksia jo etukateen!

Hei!

Bitcoin-maksut nyt bitpay:n kautta. Nyt kevätalennus, viikko Kuusamossa Kuusamojärven rannalla vain 450€. Tarjous voimassa viikoille 17-21.

+1. Hieno idea. Laitetaan uutinen levitykseen :slight_smile:

Hei! Saisiko tämän sinne kartalle?

Loppukesästä / syksystä hinnat 650/viikko ja 300€/3 yötä, eli tämänhetkisellä hinnalla alle 10 BTC/viikko. Jo parin hengen kannattaa miettiä vaihtoehtona esim. hotellimajoitukselle muutamaksi yöksi!

[quote=“Nite69, post:6, topic:346”]Hei! Saisiko tämän sinne kartalle?

Loppukesästä / syksystä hinnat 650/viikko ja 300€/3 yötä, eli tämänhetkisellä hinnalla alle 10 BTC/viikko. Jo parin hengen kannattaa miettiä vaihtoehtona esim. hotellimajoitukselle muutamaksi yöksi![/quote]

Pahoittelen viivästystä tuon kanssa, se pääsi unohtumaan. Lisäämme karttaan tänään.

Lisätty karttaan. Me saatetaan järjestää Bittirahan tuleva workshoppi tuolla. :slight_smile: