Lohkoketjut-verkkokurssi: johdanto + työpaja

Hei, oheisen linkin kautta saa nyt tarkempia tietoja ja voi ennakkoilmoittautua sitoumuksetta Lohkoketjut-työpaja -verkkokurssille. Kurssilla on verkkoluentoja ja demoja 1 ilta/vko sekä harjoituksia. Kurssi alkaa lokakuun alussa. Ilmoita kinnostuksesi pian, se vaikuttaa koulutuksen toteutumiseen.

Johdanto-osa (4 kertaa) on tarkoitettu kaikille tästä teknologiasta kiinnostuneille ja sen voi suorittaa yksinään. Se soveltuu hyvin esimerkiksi yrityksen ICT- henkilöstölle omaehtoisena täydennyskoulutuksena. Linkkiä voi vapaasti levittää sopiville kohderyhmille.

Työpajaosuus (10 kertaa) käsittelee sovellusten tekoa ja siinä voit samalla oppia mm. HTML5+REST+JavaScript/ReactJS:ää. Tässä osuudessa edellytetään ohjelmointititaitoa jollain kielellä.

Louhijagurujen näkökulmasta tämä kurssi ei mene kovin syvälle, mutta tässä tarkoitus onkin lähteä hakemaan sopivaa formaattia lohkoketjuteknologian sisäänajamiseksi koko Suomen ICT-yhteisölle.

Koulutusaloite on saanut mukavasti sparrausta Bitcoin-yhteisöltä, kiitos saaduista vinkeistä jo tässä vaiheessa. Haen vielä koulutuksen toteutukseen mukaan hieman apuvoimia esim. Ethereumiin liittyen.

Kurssiformaatin pohjana ovat aiemmin toteuttamani ohjelmistotuotannon verkkokurssit mm. Nokia Birge-ohjelmassa. Valtioneuvosto lakkautti juuri omaehtoisen aikuiskoulutuksen tuen, mutta selvitän vielä mahdollisuudet subventoida tuota hintaa (150e/350e) jotain kautta.

Kaikki kysymykset ja ehdotukset ovat tässä vaiheessa hyvin tervetulleita!

Mikko Valjakka
mikko.valjakka( )anycase.fi
050 359 5193