Lohkoketju ja politiikka

Tuli katsottua docventuresin dotcom dokkari ja tuli suomen sekä muiden maiden piraatipuolueet mieleen. Mietin sitä “piraati” nimeä et eikö se kannattais vaihtaa vaikka lohkoketju puolueeksi ihan jo markkinointi mielessä tai joku vois tuolaisen perustaa niin voin käydä äänestämässä. Itsehän en tietenkään jaksa laiskuuttani politikoida mutta jos joku täällä jaksaa niin tarjoudun kahvin keittelijäksi ja pinssi mieheksi. Henry brade sponssaa tietenkin koko lystin kun on niin lohkoketju ukko henkeen ja vereen, vai mitä? :slight_smile:

En oikein jaksa uskoa että nykyisellä politikoinilla saadaan kaikkia lohkoketjun tuomia etuja yhteiskunnalle käyttöön koska vallassa on liikaa väkeä pitämässä ovenkahvoista kiini. Pitäisi saada politiikkaan puolue joka ajaisi näitä asioita sisään täysillä.

1 tykkäys

Piraatit ovat jo asemoituneet perinteiseksi puolueeksi. Käytännön toiminta on alueyhdistyksillä, päätökset syntyvät kokouksissa jne. Nettiäänestämistä vastustetaan edes yrittämättä ratkaista siihen liittyviä ongelmia, näkemättä nettiäänestämisen tuomia mahdollisuuksia suorandemokratian kansanvallan toteuttamiseen.

Olen samaa mieltä tarvitsemme jotain uuttaa!