Litecoin saatavilla Coinmotionissa

Lisäsimme Bittirahan rinnakkaispalveluun Coinmotioniin Litecoin tuen. Palvelussa voi siis nyt ostaa, myydä ja säilyttää Litecoineja. Ostot ja myynnit toimivat toistaiseksi euroja vastaan. Lisäämme Btc-Ltc vaihtoparin myöhemmin.

Lisää Litecoinista Coinmotionin blogissa: https://coinmotion.com/blog/litecoin-on-ketterampi-versio-bitcoinista/

3 tykkäystä

Hieno juttu! Milloin XMR?

1 tykkäys

Milloin ETH? Vaihtovolyymi on moninkertainen Litecoiniin verrattuna ja monikymmenkertainen Moneroon verrattuna

1 tykkäys

Tämä on sitä paljon puhuttua bitcoin maksimalismia :slight_smile:

Vähän lisää aitoa bitcoin maksimalismia!


https://lists.linuxfoundation.org/pipermail/bitcoin-dev/2017-December/015455.html

Jee! Vihdoin myös litecoinilla on joku merkitys! pop the champaign(e)

Ketjussa muutama kysymys liittyen seuraavista coineista. Coinmotionissa on seuraavana listalla ETH, ja arvio sen toteutukselle on loppukesään/alkusyksyyn mennessä. Sitä seuraavana roadmapissa on tällä hetkellä XMR, ja sen arvio on että syksyn aikana. Tätä tarkemmin emme voi tässä kohtaa sanoa, mutta päivitämme tilannetta aktiivisesti.

Yritämme nyt kuitenkin välttää tarkkoja lupauksia, sillä Litecoinin osalta julkaisu viivästyi massiivisesti. Jokatapauksessa kehitys on nyt selvästi nopeampaa, sillä Coinmotionin arkkitehtuuri on yleisesti päivitetty tukemaan useita coineja yhden coinin sijaan. Se oli iso homma.

Lisäksi käyttämämme pörssit tukevat ETH:ta. Suurin haaste ETH:ssa on hot walletin ylläpito, mutta se on nyt saatu ratkaistua suunnitelmatasolla, ja homma etenee. XMR vaatii pörssi-integrointiin muutoksia, mutta vastaavasti emme usko hot wallet -asian olevan yhtä hankala kuin ETH:n tapauksessa.