Lähetin pari kertaa viime yönä bitcoinia Coinmotion-palvelun tililleni. Lähetykset näkyivät sähköpostissani ja Coinmotionilla ne näkyvät edeleen merkinnällä “kesken”. Käytin lähetystoimintoa ensimmäistä kertaa. Status on molemmissa lähetyksissä “Unconfirmed”
Mitä teen vai teenkö mitään? Kiitos neuvoista!
Varmaankin jonossa louhittavaksi. Laitoitko kuinka ison tx feen?
Yleensä tarvitsee 6 vahvistusta että menee läpi.
Voit seurata siirtoa kopioimalla siirtokoodin
Esim täällä
No kun opettelin tämän lähettämisen suoraan Bitcoinkeskuksen Ledger Nano S-käyttöoppaasta ja siellä oli malli lähetyksestä, josta kopioin tiedon “network fees” valitsin “Standard” ja “12 sat per byte” kun en muutakaan osannut…Nyt on 16 tuntia mennyt kun tätä kirjoitan. Siellä oppaassa puhutaan myös estimatefee.com-sivustosta. Onko siitä apua?
No vaihtoehtoina tälläisessä tilanteessa on käyttää RBF(replace by fee) toimintoa, jolla voi “boostata” transaktiokulua tai odottaa että louhija louhii transaktiosi lohkoon(nämä tosiaan tuppaavat menemään siten että ne transaktiot joissa isoin kulu, louhitaan aina seuraavaan).
Jotkin lompakot tarjoavat mahdollisuuden RBF-toimintoa kätevästi suoraan lompakosta. En tiedä miten on laita Ledgerin osalta.
Mikäli siirtoa ei louhita, niin nodet tiputtavat oletuksena transaktion pois mempoolistaan parin viikon kuluessa, jolloin siirron varat “palautuvat” lompakkoon näkyviin, eli lompakko unohtaa muodostamansa transaktion ja aikaisempi UTXO palautuu lompakon hallintaan
Harmi, luotettava palvelu ja tosi harmi sun kannalta
Ei hätää enää! Sain apuja myös Bitcoinkeskuksen kaverilta. Suurimpana syynä sen Ledger Nano S-ohjekirjan mallisivun vanhentunut tieto, jossa liian pieni transaktiomaksu oli hitauden syy. Sekin ohjeistus saanyt päivityksen. Kiitos kaikille avusta! Olen olut mukana vuodesta 2013, mutta tietoteknikka ei ole vahvuuteni. Aina täältä palstalta on saanut apuja. Hyvää kesän jatkoa!
Ledger live sovellus ja sen virallinen päivitys auttavat itsellä. Ohjekirja on kai vanha?
Playstoressa leviää huijaus ledger päivitys älkää vaan ladatko sitä. Ledgerin omat sivut ovat ainoat mistä softapäivitykset pitää ladata.
Tässä artikkeli noista ethereumin “bensamaksuista”. Itsellä myös samanlainen kokemus kuin pt1. Laitoin liian alhaisen maksun ja transaktio ei koskaan mennyt läpi. Muutaman tunnin hikoilun jälkeen ethereumit palautui ja sitten toisella yrityksellä ja tietysti ylimääräsellä maksulla transaktio meni läpi.
Porukka on ollut mukana 2013 asti ja pidempään, mutta ei silti tajua ihmetellä kun BTC ei toimi. Teitä on kusetettu ja kusetetaan ihan tuosta vaan. BTC ei ole bitcoin, BTC ei kestä kuin pienen harrastelijaporukan siirrot, eikä tule ikinä skaalautumaan.
Sama koskee ETHiä, joka ilmeisesti vaikuttaa olevan jonkinlainen skaalausalusta nykyiselle BTC paskapoletille
BTC:n ainoa idea on se, että saatte sen myytyä jollekkin vielä tyhmemmälle vielä kalliimmalla kuin itse ostitte
Muistakaahan pitää rasperry pi “nodet” pyörimässä, hölmöläiset
Ei kai reservivaluutan tarvitse mitenkään ihmeellisesti skaalautua? Kahvilamaksut hoidetaan tulevaisuudessa valtiollisilla kryptoilla.
Lisähuomiona vielä että tällä kurssitasolla 93% kaikista bitcoineista on voitollisia, siis ostettu nykykurssia halvemmalla:
Ja jos tosiaan uusi bull run alkaa nyt (no, minusta se on alkanut jo monta kuukautta sitten mutta tekniseen analyysiin uskovilla on erilaiset käsitykset) niin se tarkoittaa sitä että tulevaisuudessa vielä isompi prosentuaalinen osuus bitcoineista on voitollisia (ainakin ennen seuraavaa karhumarkkinaa…). Ja mitäs se puolestaan tarkoittaa? Sitä että lähes kaikista bitcoin-kotiutuksista (siis myynneistä tai bitcoineilla tehdyistä ostoista) on maksettava PÄÄOMAVEROA. Siis jos ostat kakkukahvit kuppilasta, niin maksat siitä pääomaveroa. Kuka rupeaa laskemaan vuoden aikana tehtyjä satoja tai tuhansia ostopahtumia, määrittelemään siten verot verovuoden loputtua verottajaa varten? Ehkä muutama hassu nörtti, ehkä. Mutta en minä ainakaan eikä takuulla moni muukaan. Siksi bitcoin ei tule yleistymään maksuvälineenä vaikka olisi kuinka skaalautuva ja sen takia megalomaaninen skaalautuvuus on täysin turhaa.
Niinpä kahvilamaksut hoidetaan tulevaisuudessa valtiollisilla kryptoilla ja bitcoinista tulee reservivaluutta, joka ei kovin kummoista skaalautuvuutta tarvitse.Se mitä kehittyvä LN ja erilaiset Liquidin kaltaiset sidechainit pystyvät tarjoamaan, riittää enemmän kuin hyvin reservivaluutalle.