Lastenhoitopalvelua bitcoineilla PK-seudulla

Mielestäni Bitcoin-ekosysteemiä on hyvä lähteä laajentamaan ja rakentamaan ihan ruohonjuuritasoltakin. Lyön nyt omat, tai oikeastaan tyttöystäväni, tikut kehiin asian puolesta. Haluan teitysti myös samalla työllistää tyttöystävääni :wink:

[size=14pt]Lastenhoitopalveluita pääkaupunkiseudulla.[/size]
Hanna Tappura, 22 vuotias yliopisto-opiskelija, on kokenut lastenhoitaja. Hän on tehnyt lukuisia keikkoja Tampereen ja Helsingin seudulla lähinnä Mannerheimin Lastensuojeluliiton sekä HoivaNetin kautta. Hanna on täysin päihteetön ja rauhallinen nainen, jolla on paljon kokemusta lastenhoitokeikoista, ja on käynyt MLL ja HoivaNetin perehdytykset lastenhoitoon. Hänellä ei ole toiminimeä, se tulee ajankohtaiseksi vasta kun volyymi on siihen riittävää.

Kuvassa Hanna vastasyntyneen siskontyttäreni kanssa:

Hinnaksi pohdittiin 1 BTC/tunti eikä erillisiä matkakorvauksia. Volyymialennuksista voi keskustella ja Bitcoin-hintaa pitää tietysti muokata tulevien kurssimuutosten osalta. Tämä hinta on hyvin kilpailukykyinen eri järjestöjen tarjoamien hintojen kanssa. Lastenhoitokeikkoja tarjoavat järjestöthän ottavat hyvän osansa välistä järjestämistään keikoista, kattaakseen hallinnointi ja markkinointikulujaan. Tämä ylimääräisyys on omalla alotteliaisuudella mahdollista jättää välistä.

Ensimmäinen keikka hoituu -50% tarjoushintaan!
Kun bitcoineilla maksettuja keikkoja alkaa pukata, niin on toivottavaa, että käyttäjä lisää kommenttinsa palvelusta tähän ketjuun.

Yhteystiedot:
Hanna Tappura
0503033503
[email protected]

Soppeleita työaikoja voi kysellä, mutta pääosin iltaisin ja viikonloppuisin onnistuu.

Hieman referenssejä MLL:n sivuilta tehdyistä keikoista: http://pastebin.com/pz3VW2L3
PS. liikkuminen onnistuu tällä hetkellä vain julkisilla, mutta onneksi ne yhteydet ovat melko kattavia PK-seudulla. Asumme pääradan varressa.

Jos itselläni olisi tarvetta tälläiselle palvelulle tällä hetkellä, olisin kyllä hyvin kiinnostunut.

Todella mainio idea, vaikka itselläni ei olekaan puitteita Hannan tukemiseen. Kaverillani on kaksi poikaa, joten täytyypä mainita asiasta. Pysyykö hinta kiinteänä 1BTC/h vai verrataanko sitä johonkin BTC/EUR kurssiin?

Kaverini ei ole bitcoin -käyttäjä, joten täytyy joko puhua käyttäjäksi tai keksiä vaihtoehtoinen maksutapa (Osto bittirahan kautta ja kohdetiliksi Hanna?)

Kuten kirjoitin niin hintaa pitää tarkentaa tulevien kurssimuutosten myötä. En tarkoituksella maininnut tietty eurohintaa, sillä mikäpä pakko rahojaan on miettiä euroina eikä bitcoineina :wink: Varsinkin jos eurojen osuus salkusta on pienempi kuin bitcoinien…

Kaverini ei ole bitcoin -käyttäjä, joten täytyy joko puhua käyttäjäksi tai keksiä vaihtoehtoinen maksutapa (Osto bittirahan kautta ja kohdetiliksi Hanna?)
Jep, tämä onnistuu erittäin helposti mikäli käytettävissä paikanpäällä on netti sekä verkkopankkitunnukset. Kahden minuutin operaatio :) Ei kuitenkaan ole syytä sorsia ihmisiä, joten eurot käteen maksukin on myös OK. Silloin kurssina käy Bittirahan etusivun ilmoittama kurssi.

Hienoa nähdä ilmoituksen keräävän nopeaa kiinnostusta.

Laitetaan mieleen siltä varalta jos tulee lastenhoitotarve.

Hienoa että muunkinlaisia palveluita kuin web-hostausta ja bitcoin-louhimislaitteita alkaa ilmaantua. Jokainen tällainen ilmoitus on iso askel sen kannalta että bitcoinista tulee yleisesti hyväksytty maksuväline.

T: perheenisä

P.S. Pastebin-linkki ei näemmä enää toimi, lienee vanhentunut?

Hieno homma!

T: tuplaisä.

Tosiaan pastebineissä on vanhenemisajat… pitääpä fixata.

Käyttöä palvelulle ei vielä ole ollut, mutta ehkä se tästä :wink:

Onko tullut asiakkaita? Nythän olisi BitCoinilla ostovoimaakin. :slight_smile:

Itse yrittäjänä muuten saan paljon siivouspalvelutarjouspyyntöjä lähinnä toimistoihin juuri sen takia, että nykyiset siivoojat eivät tee hommiaan hyvin, eikä hintani ole edes se halvin (muttei kuitenkaan nyt sentään vastaa Riston spot-tuntihintaa) ;D, mutta yritykseni hoitaa kyllä hommat kunnialla.
Mitä tästä opimme? Kun teet jonkun asian, oli se sitten pieni tai suuri, huolellisesti ja hyvin, niin ei sillä ole väliä vaikka hinnoittelisitkin itsesi yli muiden… Kannattaa siis olla ensin pienessä uskollinen, niin sitten pääsee paljon haltijaksi.

Hinta oli jänyt vähään ylös, pitikin se tulla tässä joskus tarkistamaan. Sidotaan hinta nyt hetkeksi vielä bitcoiniin, mutta alennetaan sitä. Onhan bitcoinin arvo pikkuhiljaa ruvennut realisoitumaan muillekkin. Uusi hinta: 0,25 BTC/tunti.

Ja ensimmäiselle vielä 50% alennus, huh!