Kuuleri.fi - virvoitusjuomien kuoret Bitcoineilla

Terve!

Laitoin pystyyn verkkokaupan kuulereille eli tällaisille virvoitusjuomien kuorille jotka pitävät juomat viileänä pitkään. Erityisen tehokkaita ja toimivia kesän lämmössä sekä saunan lauteilla.

http://kuuleri.fi

Bitcoinia jo useamman vuoden seuranneena ja käyttäjänä luonnolisesti päätin hyväksyä Bitcoin maksut Bitpayn avulla (ja tehdä Bitcoin aiheisen kuulerin tribuuttina). Ja täytyy sanoa, että käyttöönotto oli uskomattoman helppoa ja tärkeimpänä ILMAISTA. Koska Bitcoinit eivät vielä kaiken kansan käytössä ole, täytyi minulla tehdä sopimus myös Paytrailin kanssa jotta saan verkkopankki & masteri/visa maksut käyttöön. Tämä sopimus heidän kanssaan maksaa sen 60e kuussa plus sitten he ottavat pienen siivun jokaisesta myynnista. Tämähän toisin sanoen tarkoittaa, että tällainen pieni verkkokauppa on erittäin kannattamaton pienillä volyymeilla. Luultavasti en pysty kauppaa pitkään pitämään pystyssä juurikaan sen takia mutta viihdyttävä projekti tämä on ollut.

Eli toivon suuresti Bitcoinien tai jonkin kryptovaluutan rikkoutuvan suuren kansan käyttöön!

Pitihän se testata. Bitpay-maksu onnistui helposti. Tavara tuli 4 päivän kuluttua tilauksesta ja sitä juuri testataan Vichy-tölkillä. Testaus kovemmilla aineilla ja vaativimmissa olosuhteissa tapahtuu myöhemmin ja havainnoista kerrotaan, mikäli ne yllättävät. :slight_smile:

Suosittelen. Onnea kaupantekoon!

PS. Voi tosin olla haastavaa saada tällainen yhden tuotteen verkkokauppa kannattavaksi, ainakin jos maksaa Paytrailin listahintojen mukaan. Toki pienen budjetin verkkokauppa voisi tarjota Bitpay-maksujen rinnalle jonkin Paytrailiin verrattuna kokonaisuudessaan edullisemman korttimaksutavan. Siis sellaisen, jossa pienempi kuukausimaksu mutta vastaavasti suuremmat prosentit. Tällöin voisi antaa bitcoineilla maksamisesta vastaavasti maksutapa-alennusta.

Hieno homma että tykkäät! Nyt näin viikonlopun aikana hyvä laittaa kuulerit aitoon testiin :slight_smile:

tosiaan alunperin mietin, että laitan maksuvälineeksi ainoastaan Bitpayn ja PayPalin mutta ajattelin että taitavat Suomalaiset olla sen verran tottuneita verkkopankki-maksunappeihin että saattaa jäädä jokunen myynti tekemättä sen vuoksi. Mutta nyt taas näyttää siltä että ehkä se on parempi ratkaisu kuin tämä Paytrailin tukeminen.

Pitää vielä tutkia enemmän näitä palveluntarjoajia mutta näyttää siltä, että kaikki ovat melkoisen kalliita kuukausimaksuissaan jos haluaa kaikki Visa & MasterCard & verkkopankit mukaan.

Noh, ainakin Bitpay toimii erinomaisesti! ei voi kuin olla tyytyväinen ja alkaa tutkia sitä mahdollisuutta että jättää osan maksuista Bitcoineiksi suoran euromuunnoksen sijaan…

Kiitoksia tuesta!

Mitä kuulerille kuuluu nykyään? Sivut ovat alhaalla ja tarttis saada lisää kuulereita :frowning:

Terve! Hieno kuulla, että kiinnostusta riittää. Ilmeisesti ovat tulleet hyvään käyttöön?

Ongelmana on se, että allekirjoittaneella tuli asevelvollisuus vastaan lopultakin ja se tiesi toiminimen paussittamista kun ei ole varaa maksaa YEL maksuja ja muita juoksevia kuluja päivärahasta sekä kuulerien myynnistä… Eli tässä nyt vähän odottelen, että tämä ruljanssi on suoritettu ennen kuin kaupan voin taas käynnistää.