Kuinka siirtää bip38 salatun paperilompsan sisältö Exodukseen?

Ostin paperilompakon Bitstoresta (nyk. Denarium?) 2015. Ei näytä olevan enää kaupan. Siirsin sille automaatin kautta käteistä ja nyt olisi aika ottaa kolikot hyötykäyttöön. Exodus vaikuttaa olevan aloittelijalle soveltuva simppeli softalompsa, mutta paperinenhan onkin vielä bip38 suojattu.

Mikäköhän ohjelma siitä kertoisi privaattiavaimen Exoduksen haluamassa WIF -muodossa? Salasana on tallessa totta kai.

EDIT: Mistähän ihmeestä silmäni eilen nappasivat litecoinin tähän asiayhteyteen enkä sitten enää lukenut alkuperäistä kysymystä… jos mitään ei tee ei mitään satu…jne.
Lisäsin bitaddress.org

Oletan että siis se sinun BIP38 suojattu alkaa numerolla 6

Mene:
BTC tapauksessa:
https://www.bitaddress.org/

LTC tapauksessa:
https://liteaddress.org/

(Kai tiedät kuinka tätä käytetään ja miten se tehdään turvallisesti)

harjoittelut ja kokeilut voit tehdä ihan tuossa online.

Harjoittele asiaa tuolla vaikka siten että generoit ensin sillä yhden osoitteen (paperilompakon) ja niin että teet siihen BIP38 salauksen jollain helpolla lyhyellä merkkijonolla.

Nyt sen 6 alkavan BIP38 merkkijonon otat vaikka copypastella siitä ja menet wallet details lehdelle.
Syötät sen siihen ja kohta se kysyy sitä sinun salasanaasi. syötät sen sitä vastaavaan kenttään ja sitten decrypt. Nyt sen pitäisi näyttää sinulle sen lompakon WIF muotoinen avain samoin kuin jotkut muutkin sen eri esitysmuodot.

Kun olet harjotellut mielestäsi riittävästi teet saman sille sinun arvoa sisältävälle “lompakolle” mutta ainakin nyt sitten turva-asiat kunnossa. Ja kun sitten saat sen avaimen WIF muodossa) käytät sitten siellä missä käytätkin…
. Jos on iso merkittävä arvo kyseessä olisi tuo tehtävä offline ja koneella jossa ei lymyä mitään ilkeitä pirulaisia.
Jos isoja asioita käsittelee siihen on ihan toisenlaiset turvatasot ja menetelmät…

Edellistä hiukan paikattu.

Hienoa, kiitos!

On tämä hiukan vaikeata vielä, uskon hommien helpottuvan, kun adoption rate nousee ja kaupalliset helppokäyttöominaisuudet lisääntyvät kaltaisteni tumpeloiden avustamiseksi.

Treenaan tuota bitaddressia. Jos ylivoimaista, täytyy pitää silmät auki jos vastaan kävelisi irl osaaja pitämään kädestä tätä tehdessä. Missään nimessä en aio hukata sisältöä omien kohellusten vuoksi.