Kryptovaluutan ostaminen, treidailu ja säilyttäminen (OPAS ALOITTELIJOILLE)

Morjes!

Kirjoitin jo jokunen aika sitten muutamalle tutulle ohjeet, että pääsevät kryptovaluutta skeneen kiinni. Sain todella hyvää palautetta, mutta mikä yllätti eniten oli täysin ulkopuolisten kiitokset ohjeista, jotka olivat jotakin reittiä postaukseeni eksyneet. Ilmeisesti oppaastani on siis ollut apua, joten ajattelin jakaa tännekin. Postaus on kirjoitettu mahdollisimman simppelisti, etenkin suomalaisille helppoja tapoja korostaen. Yritin myös tehdä postauksesta sopivan visuaalisen, jottei lukeminen käy tylsäksi, vaikkei luku-urakka hirveän pitkä olekaan.

Opas pitää sisällään kryptovaluuttapörssiin tilin luomisen, bitcoinin ostamisen pankkisiirrolla tai käteisellä, treidailun ja treidausalustan (Binance) käyttämisen, lompakon luomisen Ethereumille ja ERC-20 tokeneille sekä Bitcoinille ja transaktiot pörssistä lompakkoon ja lompakosta pörssiin (tai minne vain ylipäätään). Aikalailla siis perusjutut, jotta pääsee hyvin alkuun.

Linkki oppaaseen: https://medium.com/@bullnbear/kryptovaluutan-ostaminen-treidaus-ja-s%C3%A4ilytt%C3%A4minen-838ed549c0f7

Tarkoituksena olisi kirjoitella jatkossakin tuonne Mediumiin kryptovaluutta aiheista juttua, joten kritiikki ja ehdotukset otetaan mielellään vastaan.

2 tykkäystä