Kryptopörssitili suljettu ilman lisätietoja

Eli Bitstamp :sta tuli täysin yllätten tieto, että tilisi on terminoitu ja sisäisen policyn mukaan emme voi kertoa miksi. Siis mitä heleä! Tähänkö tää kryptomeininki on menossa? Tässä on niin monta asiaa päin pertä että en jaksa alkaa edes luettelemaan. Onko käyny muille? Mihin pörssiin seuraavaksi vai onko sama edessä kaikissa tulevaisuudessa kun koko ajan EU-kiristää lainsäädäntöä? Jos jotain kiinnostaa niin - Yli kolme vuotta ollut tili käytössä tunnistautuneena -Nostanut joskus viimeksi keväällä pankkitilille rahaa -Muuten tosi vähän ollut käyttöä - Rahaa ei ollut tilillä vain mining pool osoite käytössä -Omasta mielestä en ole harjoittanut mitään hämärää, rahaa liikkunut tilillä vain joitain tuhansia dollareita

Onhan tuo kyllä ikävän yleistä ja pikainen haku osoittaa sitä käyneen myös Bitstampissa muillekkin. Itse vuosien saatossa kokeillu useita pörssejä ja pari kertaa myös kokenut tilin sulkemisen yllättäen ilman järkevää syytä.

Louhitko siis suoraan pörssin lompakkoon, vai ymmärsinkö oikein?

Nykyään harvoin tulee enää treidailtua, mut jos tarve jostain syystä tulisi hankkia jotain roskakolikkoa, niin ensimmäisenä tsekkaisin löytyykö hajautetusta Bisq pörssistä, joka on alkukankeutensa ja lukuisten bugikorjausten jälkeen alkanut osoittautumaan varsin toimivaksi. Keskitetyistä rohjakkeista parhaiten on toiminut Coinmotion ja Binance, jota voi käyttää myös ilman tunnistautumista ihan kohtuusummilla. Toki aina syytä muistaa että keskitetyissä pörsseissä tili tosiaan voidaan sulkea koska vaan vaikuttaa toimija sitten kuinka luotettavalta tahansa, eli - Not your keys, not your bitcoins.

Tokihan keskitetyt pörssit voivat itse valita asiakkaansa, mutta kuulostaahan tuo kieltämättä vähän erikoiselta. Kertoo
muuten myös paljon toimijasta ja sen luotettavuudesta kun toimivat näin eivätkä kerro edes syytä(vaikka sivuillaan FAQ:ssa kysymys voiko Bitstampiin luottaa ja vastaus tietty - Yes!). Luotettavaksi tunnustautuvilla keskitetyllä toimijoillahan on yleensä asiantunteva asiakaspalvelu, joka on epäselvissä asioissa yhteydessä asiakkaaseen ja pyrkii selvittämään asian ensi tilassa :slight_smile:

1 tykkäys

Harmi kuulla, että onkin noinkin yleistä tilien selittämätön sulkeminen. Kyllä tämä kannustaa siirtymään kohti hajautettuja markkinoita. Juuri tämä kaikki valta keskitetysti ja sen puuttuminen kryptovaluutoista olikin se syy mikä sai alunperin kiinnostumaan lohkoketjuista ym. Bisq menee ehdottamasti kokeiluun. Tuli myös mieleen kun bittiraha oli tässä uutisissa koskien vastaamo -vuotoa ja tj vai joku kommentoi bittirahan puolesta tyyliin että emme voi kommentoida miksi emme kommentoi. Mistä lähtien tämä on ollut joku vakio vastaus? Aivan väärään suuntaan lähtenyt viestintäkulttuuri. Noh anyways, näillä mennään. Tuohon kysymykseen vielä vastaus, että joo louhin suoraan pörssin lompakkoon, ei ollut fiksuinta ja tiedostin riskit mutta onneksi ei paljon kadonnut.

1 tykkäys

Voi harmi sun kannalta :frowning: Kyllä minuakin harmittaisi. Kyllä parilla tuhannella dollarilla saa hyvän setin louhimia, nodeja tai muuta laitteistoa.

Kannattaa lukea julkinen policy (tämä on se, mihin olet sitoutunut) ja katsoa, oletko tehnyt jotakin sellaista, mikä policyn mukaan oikeuttaa yriryksen pitämään varallisuutesi itsellään (terminointi).

Jos et ole tehnyt rikkomusta ja yritys vetoaakin sisäiseen policyyn (johon et ole sitoutunut), kyseessä on rikos. Suomessa tuo olisi varkaus tai pikemminkin kavallus.

Pyydät vain kiltisti varasi takaisin, vaihtoehtoisesti pyydät uudelleen selitystä terminoinnista. Tai molempia. Jatkotoimiin kannattaa lähteä vasta, jos kyse isommasta varallisuudesta, jonka pörssi on puhaltanut.

I M back … Konkurssi uhkaa joten tulin myymää että pysyn lihoissa.

Not your keys Not your coins
No KYC
No AML

Tulossa erc20 yhteensopivuus ja mobiili versio vielä kunhan saadaan bugit ensin korjattua sekä xlite wallet pc versio ulos.
Web pohjanene myös tulossa mut mennään nyt askel kerralla.
Lisäksi monero tehdään atomic swap yhteensopivaksi joten saadaan sekin Xlitelle ja dxpörssiin.