KryptoKeskus Ry (KKry)

kaverilla denverin halppis 360-kamera, tartti heti kinuta testikäyttöön tulevia kryptoINFO ja muita kryptoilukuvauksia varten… kuvanlaatu noissa kuvissa ny just ja just välttävän puolella, mut videon kuvanlaatu on kyllä surkeaa.

mut tollaset tilat meillä täällä :slight_smile:

https://www.facebook.com/groups/2057509757853831/permalink/2266834150254723/

1 tykkäys

https://www.facebook.com/events/1486810558122457/

:smiley::smiley: Lopettakaa nyt se pirin kiskominen ja sekoilu.

1 tykkäys

ja taas sama mies huutelemassa, nyt täällä alkaa itseasiassa vähemmistö aktiiveista oleen päihteilijöitä.
pitäsköhän sun vetää jotai, jollet vieläkään tajua urpouttas urputtamista?

jätkä on just hyvä esimerkki siitä miks jengillä on niin vaikeaa nousta elämässään esim. päihdeongelmasta, urpot kun pitää ennakkoluuloistaan kiinni, ja katsoo kieroon, ja vaikeuttaa näin niitä pieniäkin mahdollisuuksia parempaa kohti, syntymästä. Well done. ja todellisuudessa taitaa kyseessä olla esim oman alkoholin tai muiden päihteiden käytön, tai muiden ongelmien projisointi.

1 tykkäys

Johtuisikohan siltä, että spämmitte tänne aina uutta ketjua, jonka sisältöä ei voi hyvällä tahdollakaan sanoa vakavastiotettavaksi. Olisiko aika lopettaa tämä yhteiskunnan tukien väärinkäyttäminen, mennä oikeisiin töihin, maksaa verot ja velat ja sitten vasta omilla rahoilla pyörittää tätä touhua?

Totta, työkokeiluni alkaakin kun saadaan työkkärin jutut selväksi. Sit virallisesti alalle päästy!
ja totta, oonhan mä nyt saanut 480e kk joista toimintaan 450e/kk.

Kryptovaluutoilla en vielä ole tuloja saanut yhdistykselle, on tarvinnu tyytyä huomion hankkimiseen :slight_smile:
ja niin, vakavastiotettavuus taitaa olla katsojan silmässä.

Asioista pitää keskustella, ja jokainen kommentti on lisää näkyvyyttä :slight_smile:

t.Aki/KKry

KRYPTOKESKUS MAINITTU!!!

Yhteenveto: Väärinymmärretty, turhaan parjattu. Not a Scam

Huutonaurua :joy: Lopettakaa nyt jo ihmeessä tämä sekoilu, nyt mennään jo parodiahorisontin yli. Sanokaa nyt vielä, että olette sijoittaneet Onecoiniin.

3 tykkäystä

ja taaaas sama mies. huoh.

noh, mielenkiintoahan se on se negatiivinenkin ulosanti…

Mikä jätkä sä muute ees oot? koskaa nähny jätkästä muuta ku vinkumista?
tuleeks susta jotain rakentavaaki pihalle?
Mitä jätkä tollai yleisesti kryptoilee? louhija vai toimija vai normi-inisijä vain?

vuoden kryptotekosi?

Mitä tehtävää kryptokeskus oikein sitten toteuttaa, jos meininki on sitä että “emmä oikeestaan tiedä tästä mitään, mutta vaikuttaa ihan hyvältä”? Eikö teidän pitäisi olla se taho, joka osaa erottaa kusetukset oikeista projekteista, ja pystyä valistamaan kansaa?

Mielestäni ei vaadita kovinkaan kummoista tutkimista toteamaan, että onecoin on hyvin todennäköisesti kovan luokan kusetus, jota pyörittää ihmiset joita voisi luonnehtia ammattirikollisiksi/huijareiksi. Kannattaa lukea vaikka murobbs:stä onecoinista: https://murobbs.muropaketti.com/threads/onecoin-uusi-pyramidihuijaus-krp-rikosta-voidaan-arvioida-luotettavasti-vasta-myoehemmin.1197240/

Ihmiset naureskelevat relacoinille eri syystä kuin onecoinille. Relacoin on hauska vähän niinkuin joku dogecoin, ja sen takia ihmiset naureskelevat sille eivätkä ota vakavasti. Myöskään käsittääkseni rahaa ei relacoinissa kerätä isoja summia samalla tavalla kuin onecoinissa kaikenlaisiin koulutuspaketteihin yms. Eikä relacoin lupaa mitään astronomisia tuottoja niinkuin onecoin. Onecoin on vedätys, jossa ihmiset oikeasti menettää isoja summia rahaa, jos haksahtavat siihen. Suosittelisin että kryptokeskus tekee ison pesäeron noihin koijareihin.

2 tykkäystä

Tässä debunkattu Tommin väitteet: OneCoin - Uusi pyramidihuijaus? KRP: Rikosta voidaan arvioida luotettavasti vasta myöhemmin

Oncoinilla on niin paljon historiassa kaikkea kiistatta hämärää, että vaikka nyt ne jotenkin maagisesti päättäisikin aloittaa “puhtaalta pöydältä” niin ei kai kukaan hullu rupeaisi niitä siltikään hehkuttamaan.

3 tykkäystä

No sepä se, komiaa kun aikeemme on noteerattu.

Joo, tuolla murossahan RELA-coinia viitattiin heti kaksi päivää nettisivujen pystytyksen jälkeen Tampereen omaksi ONEcoiniksi, niin saatu kans oma osamme.

kun pohjanahan mulla on ton ONEcoinin suhteen aika vähän kokemusta, kun oon sen aina sivuuttanut huijauksena. mutta noin kuin asiasta skeptisenä sinne kyllä menin. Helmikuu tuli niin jämptisti pörssin “käynnistymiseen” että en osannu kyllä epäilläkkään. Ja kun en heidän face2face markkinointityyliään sen enempää tunne, ja jos näin on, niin tarttee myöntää että vakuuttavia osaavat olla.

Mutta tästähän voikin poikia mielenkiintoinen kryptoilujakso, jollei useampikin…

edit:
Oho,oho, dogeen vertaaminenhan on suuri kunnia!
LoLz tota ku lukee ni on muuten aika paljon samankaltaisuuksia kuin RELA-coinissa, mutta tosiaan, kuten sanoit, RELA-coinissa ei kerätä mitään rahaa. Siinähän massi ei tule mukaan houkutelluilta tahoilta, vaan esim googlen admob:n tms mainosverkostojen 1000 näyttökerran tuloista.

Teidän vuoden anti-kryptoteko on antaa ihmisten ymmärtää Onecoinin olevan oikea ja rehellinen krypto.

Asia ei ole näin. Onecoin on täysi pyramidikusetus, kun asiaa tutkii vähänkään enempää, eikä töhöile tietolähteidensä kanssa.

4 tykkäystä

Tehdään aki yhdessä satiirinen reality sarja youtubeen suomen crypto skenestä/kehityksestä ja toivotaan että katsovat sen eduskunnassa jotta havahtuisivat siihen että kaikki oikeat crypto toimiat ovat lähteneen jo maasta ! Mä tulen tre kuvaa teidän toimintaa ja tehdään käsikirjoittamaton reality sarja missä olet oma itsesi…

2 tykkäystä

:smiley::smiley:lupaan katsoa, mahtaisi olla sarja. Tosin vähän ilkeää, kun pääosan esittäjä selittäisi suu vaahdossa Relacoinista…

Tormeri,

pistäs mulle s-postia itestäs

[email protected]

Sori, mutta ettekö te siellä Kryptokeskuksella ymmärrä, että Tormeri tekisi pilaa teistä…

1 tykkäys

Vuoden ”kryptoteko” on antaa teille palautetta ja pyytää teitä lopettamaan veronmaksajien rahojen tuhlaaminen huumehöyryiseen sekoiluun toimialalla, josta ette ilmiselvästi ymmärrä yhtään mitään.

2 tykkäystä