Kryptojen tietopankki

Hei vaan,

Kryptosijoittamisessa jo muutamia vuosia mukana olleena ajattelin ihan huvin vuoksi ja tekemisen ilosta laittaa pystyyn nettisivut, jotka olisivat kryptojen FAQ yhdellä sivulla eli tavoitteena on tehdä nettisivut, josta löytyy johdatus aiheeseen kuin aiheeseen ja sitten linkit muihin sivustoihin.

Mitä ajattelette, onko tälle kysyntää? avasin sivut osoitteeseen www.europeancrypto.ota.fi

Vielä on sivut alkuvaiheessa mutta esimerkiksi tuo Home --> Usefull links --> Exchanges on se periaate millä yritän sivustoa luoda. Siellä muutan vielä sivuja niin että kaikkiin listalla oleviin pörsseihin tulee vielä suorat linkit. Ajatuksia, ideoita? Kesään mennessä on varmasti jo laajat sivut olemassa.

Mitä haluaisit sivulta löytyvän? Laittakaa ehdotuksia niin päivitän sitä mukaa sitten sivuja paremmiksi :slight_smile:

Nettisivuilla on myös JSE platform mikä on mielestäni erittäin mielenkiintoinen ja tällä hetkellä tavallisella läppärillä tulee noin 2 yksikköä päivässä kun louhin samalla kun selailen internettiä. Kaikenkaikkiaan louhijoita on n. 1400 aktiivisena eli näen sen myös mahdollisuutena kun louhiminen on vielä tässä vaiheessa erittäin helppoa. Miinuspuolena kuitenkin se että pörssissä tuota ei vielä noteerata mutta se on ilmeisesti kesällä tuloillaan. Käytän myös Monero-louhintaa jota varten teen myös lähiaikoina omat sivut.

Eli idea on siis simppeli. Kryptomaailman FAQ. Sivu mistä löydät tiedot ja ohjeet jos haluat louhia, ostaa tai tehdä mitä tahansa muuta kryptoihin liittyvää tai hakea lisää tietoa jostain aiheesta. Rehdit mielipiteet ja kehitysehdotukset otan mielelläni vastaan. Kiitos.

Ota monero-mineri pois? Ilman käyttäjän hyväksyntää ei ole oikein käyttää sivustolla kävijän konetta mainaukseen.

2 tykkäystä

Kun sivustolle saapuu niin siellä pitäisi olla alhaalla valintaikkuna. Ilman hyväksyntää sivulle ei pääse. Etusivulla on myös maininta asiasta.

menee suoraan sivulle,ei näy mitään valintaikkunaa,mutta AVIRA blokkaa sivun heti

Ilmeisesti tuo käyttämäsi AVIRA blokkaa myös ilmoituksen. Liian kireät asetukset. F-secure näyttää sivut ihan normaalisti