Kraken.com hitaus

Minusta tuo sivusto on ollut heti rekisteröinnistä asti todella hidas.
Jatkuvaa timeouttia ja muuta erroria.
Mihin aikaan käytätte palvelua jolloin se on toiminut?

Ei se toimi oikein koskaan ja silloin kun sinne sisälle pääsee niin ei ainakaan nostoja pysty tekemään. Skämmi mikä skämmi. Mulle jäi tonne rahaa sisään ja sitä rupeaa jo funtsailemaan että mitenkäs rikosilmoituksen tekeminen ja lakitupahommat jenkeissä oikein käynnistyisivät…

Syynä taas tuo paska Cloudflare.

Ovatko muutkin huomanneet, että 99% sivuista joihin ei pääse käyttävät juuri tuota Clouldflarea?

Älyttömän paska palveluntarjoaja, mutta silti jostain syystä suosittu, ehkä koska tarjoavat tuota DDOS suojausta, mutta mitä järkeä siitä on jos sivuille ei kuitenkaan pääse.

Nyt taas toimii. Sama cloudflare paska mutta sehän on myös coinmotionilla. Syy ei ole muussa.

Cloudflare ei ole syypää, se on vain portti joka valvoo ddos-hyökkäyksiä yms. Kyllä syy on ihan palvelussa itsessään joka ei pysty käsittelemään kuormaa. Cloudflaresta on iso apu palveluille. Silloin kun palvelu on jumissa cloudflare ei saa yhteyttä palveluun ja näyttää tuon virheviestin. Jos cloudflarea ei olisi, niin silloin tulisi pelkkä selaimen virheviesti. Ja todennäköisesti palvelut olisivat vieläkin kurjemmassa jamassa.

Finanssipalveluissa skaalaaminen on erilainen haaste kuin perinteisemmissä palveluissa, koska pitää olla varsin varovainen sen suhteen mihin kaikkiin ulkopuolisiin palveluihin luottaa, kenelle antaa accesseja mihin dataan jne. Lisäksi prosessien rinnakkaistamisen kanssa pitää olla todella varovainen.

Tämä nyt ei asiassa auta mutta lähinnä teknistä selitystä miksi tilanne monessa palvelussa on tällä hetkellä huono. Kysyntä on tullut yllätyksenä palveluille eikä siihen ole varauduttu.

Juurikin näin. Moni muukin kuin Kraken on ylikuormassa.
Ei skaalaudu nykyiseen boomiin itse bitcoin eikä palvelut tietokone järjestelmissä eikä fyyisessä maailmassakaan. vrt esim BTC ATM palvelut jotka nyt on aivan kuralla. Ne ei ole skaalautuneet palveluiden kysyntään eikä edes BTC hintaan. Mitä tekee ATM laitteilla joihin mahhtuu joku vaivainen btcoinin murto osa fiiattia ja senkin jakelu automaatteihin vaikuttaa olevan ylikuormassa ja pahasti. Lisänä vielä se että laitteet on mekatronisesti kuin amispoikien askarteluja jos ajatellkaan ihan oikeaa kovaa käyttöä - vrt pankkien fiat raha ATM laitteet.
Jos jossain tehtaissa tuotantokoneet olisivat samaa tasoa olisi firman hautajaiset ennen kuin tuotantoa on edes saatu ajettua kertaakaan ylös. Nämä koko ajan rikki olevat lamassut ovat mainio esimerkki siitä kun tehdään sutta ja sekundaa. Eikä niiden ongelmat ole vain mekatronisia. Niissä on myös mahdollisesti jokin todella paha vaikka ilmeisen harvoin esiintyvä järjestelmäbugi joka mahdollistaa tuplamaksun bitcoin lompakosta yhdelle fiat nostotapahtumalle.
Miksi tuollaisia “häkkyröitä” roudataan Suomeen. Onhan muitakin. Tosin tässäkin on se - voiko olla halpa JA hyvä. Hankintahinta voi olla halpa mutta eiköhän se hintaetu ole syöty jo heti kun ensimmäinen toimintakatkos jota sitten huolletaan ja huoletaan ja huolletaan… lopuksi asiakkailla palaa käämit niihin.

Melkein taitaisi tuotaa enempi kun laitatte lippaan ja jakkaran kanssa henkilön istumaan Lamassun tilalle hoitamaan “automaatin” virkaa.

Taidampa viedä jakkaran ja läppärin itseni kera sinne lamassun viereen ja sullon käteistä taskuihin enempi kuin lamassuun mahtuu jos joku onneton olisi luopumassa halvalla pitkoistaan… . Otan vielä megafonin kouraan kuten kiinassa on tapana ja huutelen että täällä ostetaan nyt halpaa pitkoa.

Myyn pois euroon vaihdetut Krakenissa, koska on niin sietämättömän hidas palvelu. Cryptopia australiassa on hyvä vaikka käyttöliittymä hieman opettelua vaativa mutta siellä ei ole timeouttia eikä bugia.

Jostain syystä tälläisiin sivustoihin törmää todella harvoin, vaan ne on juuri Cloudflarea käyttävät jotka ovat jumissa.

Sattumaa? En usko. kyllä Cloudflaressa jokin mättää kun juuri heidän palvelua käyttävät sivustot ovat jumissa.