Kotiselain asunnon ostajalle

Julkaisemme ostajan hyödyksi [shadow=yellow,left][size=12pt]Kotiselaimen[/size][/shadow] palvelua, jonka tilausvaihtoehtoon kuuluu nyt myös BTC-maksaminen netissä.

Tämä laaja asuntojen kiinteistöportaali suomalaiselle sisältää, mm:

[ul][li]Reaaliaikainen markkinaseuranta kaupunginosien tarkkuudella.[/li]
[li]Markkinan tarjousten rakenne visuaalisesti: hinnat, talotyypit, rakennusvuodet, jne…[/li]
[li]Kattavat näkymät markkinoiden lähihistoriaan viime vuosilta.[/li]
[li]Tarjous- ja kauppahinnat yhdeltä näytöltä vertailtavaksi.[/li]
[li]Suorat linkitetyt näkymät paikallisen kiinteistöviraston valokuviin ja karttoihin.[/li]
[li]Henkilökohtaiset suositukset kodin hauissa ts “samanlaiset kodit”.[/li]
[li]+ paljon muuta mielenkiintoista & hyödyllistä.[/li][/ul]

Parhaiten löydät lisätietoa kokeilemalla ilmaisversiota suoraan & tutustumalla sen palvelukuvaukseen:

[ul][li]www.tere-tech.eu/kotiselain/[/li]
[li]www.tere-tech.eu/palvelut/[/li][/ul]

Tätä foorumia sen eniten kiinnostavan BTC-tilaushinnaston löydät siirtymällä palvelujen kuvauksesta askeleen eteenpäin - rekisteröitymistä tähän ei tarvita lainkaan.

Palvelu - siis yleisemmin - tässä pilotoi mikromaksujen käyttöä nettisivustolla, jonka toivon johtavan laajempiin rohkeisiin projekteihin ja niiden kaupallisempiin tuotteistuksiin muidenkin foorumilaisten keskuudessa täällä. Voit laittaa palautetta suoraan myös YV:na minulle tästä suoraan.

Vähän palautetta heti alkuun…

Sivusto näyttää jokseenkin pikaisesti kokoon väsätyltä, ulkoasuun ei ilmeisesti ole kovin paljon kiinnitetty huomiota, sillä esim. navigointipalkki ei oiken tunnu sopivan sivujen teemaan.
Navigointipalkki ei toimi kunnolla - kun kursorin siirtää jonkin valikkokohdan päälle, josta aukeaa sivulle alavalikko, pitää kursori siirtää alavalikkoon joskus huomattavan nopeasti. Jos kursoria siirtää hitaammin, koko valikko sulkeutuu (ehkä valikon ja alavalikon välisen pienen raon takia?). Ei kuitenkaan tapahdu aina, joten jotain omituista tässä on.
“Suomenkielinen” sivusto on joko koneella käännetty tai jonkun ei-suomenkielisen kääntämä. Kirjoitusvirheitä (toistuvia), omituisia virkerakenteita ym. Suoraan sanottuna tuo näyttää sivusto vaikuttaa epäilyttävältä, enkä itse ainakaan lähettäisi rahojani epäilyttävälle taholle.

Lisäksi olisi voinut mainita, että kyseessä on nimenomaan Baltian maihin kohdistuva sivusto.

Kiitos palautteesta ! :slight_smile:

Olen kyllä itse ihan pesunkestävä suomalainen ja kannan poliittisen vastuun monista “omituisista lauserakenteista” … ??? :o

Voipi olla, että n +5 vuoden pesäero enemmän tällä puolella lahtea asuen ja pääasiassa englantia / viroa päivittäin harjoittaen vähän heikentäisi ehkä sinunkin kieltäsi, jos sitä kokeilet joskus elämän varrella.

Pääasiassa myyntityö kohdistuu eri kanaviin, mutta kun nyt tämä BTC-sattui täällä kohdalle, niin teimme tämänkin pikku julkistuksen foorumin iloksi.

Minusta foorumi voisi perustaa vaikka kilpailun tällaisten avointen palvelujen luontiin, jotta saataisiin nykyinen “muna/kana”-kysymys parempaan vauhtiin.

[quote=“poro7, post:3, topic:2443”]Olen kyllä itse ihan pesunkestävä suomalainen ja kannan poliittisen vastuun monista “omituisista lauserakenteista” … ??? :o

Voipi olla, että n +5 vuoden pesäero enemmän tällä puolella lahtea asuen --[/quote]

No se tietysti vaikuttaa. Toki moni suomessa asuva suomalainenkin takkuilisi kääntämisen kanssa, tulee sitä itsellekin joskus lähdekielen rakenteita mukaan, vaikka käännöskokemusta jokunen vuosi jo onkin takana. Palveluissa tuo kielen laatu vain sattuu vaikuttamaan siihen vaikutelmaan, jonka mahdollinen asiakas saa, joten on mielestäni tärkeää siihen puuttua. :wink:

Scriptejä tuohon hommaan on monia edullisiakin. Kannattaa siihen panostaa ihan oikeasti.

Erään tutun samantyylinen palvelu: http://apajat.fi (nyt remontin alla), harrastepohjalla mutta kuitenkin antaa ammattimaisemman kuva, sori suorasta palautteesta.

Vähän kun parantelee ennen kunnollista mainoskamppista niin luulisi porukkaa riittävän.

Kiitos,

Nämä ehdotuksesi otetaan varmasti huomioon uudistuksia tehtäessä lisää viikoittain palvelussamme.

Kotiselain on kuitenkin teknisesti ollut haastava ponnistus pienelle tiimille toistaiseksi koska taustalla on hyvin paljon uutta automaatiota hyvin erilaisiin toimijoihin paikallisesti.

Kuten ehkä huomasit tuosta esittelystäkin: kotiselain on ennen kaikkea ostajan sivusto suomalaisten hyväksi riskin alentamiseen & auttamiseen: Meistä maailma on jo aika pullollaan noita myyjien portaaleja, jotka tyypillisesti pullistelevat ja keskittyvät ainoastaan komeisiin kuviin & muuhun hehkutukseen niiden myyntikohteistaan + välityspalkkion kaikenlaiseen maksimointiin.

Mutta voihan sen tehä niin että on toimiva ja 2014 ulkoasun omaava scripti joka maksaa sen 10-20 dollaria, ilman komeita kuvia ja mainostetaan ettei kalliita välitysmaksuja :wink:

Markkinointi on helppoa, pitää osata asettua ostajan / käyttäjän paikoille miettimään millaisen kuvan antaa.

Asiaa ! ::slight_smile:

Näin on, eikä meidän pikku suomalaistiimi mitenkään halua kampata / estää ketään M&M -toimissaan ihan vapailla EU-markkinoilla.

Kodin ostaminen vieraasta maasta & kaupungista on kuitenkin aika iso kynnys useimmille ja tällä palvelulla halutaan madaltaa sitä ainakin edes yhteen EU-maahan jonka nyt hyvin jo tunnemme. Puhumattakaan siitä, ettei tule ihan niin helposti huijatuksi :-\ kuin aiemmin.