Kone myynnissä (i5+R9 290+850w poweri)

Hei,

Nyt olisi kaupan ylimääräiseksi jäänyt kone. Prossu i5 3.1 ghz (ivy bridge) on ylijäämistöä vanhasta koneestani joka jäi emolevyn sanottua itsensä irti. Kaverina 8gb muistia ja Asrock B75 emo. Koppana Silverstonen HTPC-koppa Virtalähteenä 850w silverstone 80+ gold poweri, Oli ylimääräisenä sillä hetkellä joten heitin sen tuohon. Olin ajatellut heittää tuohon koneeseen vielä R9 290 näyttiksen mutta en saanut aikaseksi asennella sitä tuohon joten se löytyy tuohon kylkiäisenä laatikkoineen. Olen kerran ottanut sen laatikosta pois tarkastaakseni päällisin puolin, käytössä ei ole ollut. Osat poweria ja prossua lukuunottamatta ovat uusia/uudenveroisia, pienessä netti selaus käytössä kone on ollut uuden koneen osia odotellessa. Storagena koneessa on kiinni 4tb:n sshd kovo ja (muistaakseni) 128gb ssd levy.

Kone löytyy Espoosta Espoon keskuksesta. En mielellään lähettele sitä minnekkään. Noudettuna paras tai voin tuodakkiin sen jos satut asumaan jossain sopivan matkan varrella. Kuvia tms lisätietoja saa pyytämällä.

Hp. 400e (tarjouksenkin voi tehdä, mutta en hyväksy mitään älyttömyyksiä.)
Maksuna huolitaan coinit, tilisiirto ja käteinen,

Tuosta saa vielä pienellä optimoinnilla hyvän peli/peruskoti koneen käyttöönsä :slight_smile:

Toivottavasti jollekkin kelpaa, ei huvita pitää hyvää rautaa pölyttymässä.

Oliko tämä vielä myymättä?

Hei! Katsoin että on tehokas paketti sinulla myynnissä, Omistatko vielä koneen vai joko on kaupat tehty, oisin kiinnostunut ja valmis hakemaan!