Kiire / Aika

Varmaan löytyy jo kirjoitettuna vastaus jostakin, Mulder ja Scully ovat jo tutkimassa asiaa, mutta siis kuinka nopeasti rahaa saa vaihdettua Bitcoins-yksiköiksi? Eri aika arkena ja vkonloppuna? Avustakaa ihmiset ei niin kyvyllistä yksilöä.

Tapoja on olemassa monia, mutta esimerkiksi Bittiraha tarjoaa useita tapoja vaihtaa. Pääpalvelu Bittipörssi toteuttaa vaihtoja arkisin klo 11, 15 ja 18 ja pyhinä klo 11 ja 16. Tilauksen voi tehdä milloin tahansa.

Vaihtoehtoisesti on max 300 € summille soveltuva Pikaosto, joka on toiminnassa 24/7/365 ja antaa bitcoinit välittömästi.

Tarkemmin voidaan auttaa kun laitat sähköpostia [email protected].

http://www.coinmotion.com. -Suomalainen firma

Coinmotion on ihan jees, jos haluaa pääasiassa käydä sijoitusmielessä kauppaa bitcoineilla eikä halua niitä (ainakaan heti) omaan lompakkoonsa. Yksinkertaisempi rekisteröityminen kuin ulkomaisiin pörsseihin.

Bittirahan palvelut toimivat puolestaan paremmin, kun haluaa itse säilyttää bitcoininsa tai käyttää niitä aktiivisesti maksamiseen.

Tyhmää, kun pankit luo omaa systeemiään bitcoinin rinnalle. Jos todella käteisen rahan painaminen ja jakaminen loppuu, niin kyllä bitcoinissa silloin on tulevaisuus.