Kertokaa joku tästä sto:sta

#1

Muokkasin alkuperäisen viestin vähän selvemmäksi. Eli onko kellään tietoa näistä sto:sta jotain tarkemmin eli onko olemassa jo jotain projekteja johon voisi/kannattaisi harkita sijoittamista ja jos niin kertokaa?

1 Like

#2

Ja kaikki tämä yhdessä virkkeessä :smiley:

0 Likes

#3

Kännykällä kirjoitin tuon niin ei tullut oikoluettua :grin: toivottavasti sentään jotain selkoa saa lauseista. Olisit voinut jotain vastatakkin samalla kun huomautit kieliopista jos satut tietämään? :smirk:

0 Likes

#4

En ole kuullutkaan lyhenteestä STO. Oisit voinut edes avata sen.

0 Likes

#5

Sto on lyhenne security token offering, eli tokenisoituja arvopapereita ja mitä koitin kysyä oli että onko tuota varten kenties jotain kolikkoa jo olemassa vai miten noihin pääsisi sijoittamaan. Muotoilin hätäisesti ja huonosti kiireessä alkuperäisen viestin, mietin sitä kun noista ennustetaan kolmatta kryptojen vallankumousta että miten niihin voisi lähteä sijoittamaan vai onko edes vielä mitään puolivalmistakaan projektia johon edes voisi sijoittaa tällä hetkellä?

0 Likes

#6

Ei tule mitää STO buumia niinku jengi luulee. STO:t järkevämpi toteuttaa blockchainissa eikä toisissa sivu ketjuissa aka databaseissa.

0 Likes

#7

Niin no siitä en tiedä tuleeko vaiko ei, kyselin noista jo mahdollisesti aloitetuista projekteista juuri siksi että pääsisi niihin tutustumaan ja siihen mitä he tekevät vähän tarkemmin.

0 Likes

#8

Suurin osa jo olevista STO on monien valtioiden lakien kanssa ristiriidassa. Ei kannata vaivautua tutustumaan.

0 Likes