Kano poolin asetukset

Nyt on niin sekava sivusto että ei pärjää. Miten tonne laitetaan worker, en löydä paikkaa sille.
Mikä Helv… on API, mihin sitä tarvii.
Millaisella vauhdilla tuolta tulee lompakkoon bitcoineja s9 louhiessa.
Miksi joka saat… poolin pitää olla erilainen, vois olla joku perus standardi asetusten suhteen.
Tuntuu välistä siltä että näiden bitcoinien kanssa nysvääminen vetää vertoja pään hakkaamiseen asfalttiin.

Mikset käytä jotain tuttua poolia?

Kun olet tehnyt käyttäjän eli sinulla on käyttäjätili. Syötät seuraavat tiedot:
Pool1 kenttään kanopoolin stratum- osoite.
Pool1 worker kenttään syötät käyttäjänimesi.worker
Pool1 password kenttään pelkkä x.

Eli jos käyttäjänimesi on matti ja haluat nimetä workerin pekaksi syötät seuraavat tiedot. Worker ilmestyy sitten kano.is sivustolle automaattisesti hetken kuluttua. API on eräänlainen osoite minkä voit syöttää turvallisesti seurantasovelluksiin esim. android puhelimelle saatavaan sovellukseen(en nyt muista nimeä) ilman että sovelluksesta voitaisiin urkkia käyttäjätunnustasi/salasanaasi, että päästäisiin vaihtamaan bitcoin- osoitettasi.

Pool 1: stratum+tcp://stratum.kano.is:3333
Pool1 worker: matti.pekka
Pool1 password: x

Kano.is sivuston blocks sivulta voit katsoa kuinka usein pooli löytää blokkeja eli aina kun blokki löytyy maksetaan osuutesi ilmoittamaasi lompakkoon. https://www.kano.is/index.php?k=pblocks. Pooli käyttää maksuissaan rampup tyyliä eli kestää noin 2 viikkoa ,että maksut ovat louhintatehosi mukaisia. Sekavasti selitetty, mutta maksu infoa löytyy help sivuilta. https://www.kano.is/index.php?k=payout keskimäärin tuon rampup ajan jälkeen tuotto on noin 0.0026btc/päivä jos tuuri on normaali.

Kiitokset, juu tuo worker aukesi jo tuossa hetki sitten itsellekkin.
Olen vaan kuulut tätä kehuttavan, mutta ei siis sen parempi kun muutkaan?

Niin en tiedä onko perusajatus pielessä, mutta toinen kone tulee näinä päivinä ja ajattelin että hajauttamalla louhinnan useampaan pooliin kokonaistuotto voisi olla parempi. Mene ja tiedä sitten.
Tuossa just viime yönä slushpoolissa meni 10 tuntia blokin löytymiseen, niin jos toinen kone tahkoaa toisessa poolissa sillä aikaa ja sattuis löytymään useampi blogi…
Onko ajatus ihan per…lään?

Käsittääkseni hajauttamisella saa vain vakaampaa tuottoa. Kanokin on sen verran suuri että blokkeja tulee sen verran tasaisesti, että henkilökohtaisesti en harrastaisi hajauttamista. Maksujen tiheyteen vaikuttaa poolin koko. Mitä suurempi pooli = useammin se löytää blokkeja = tasaisempi tuotto = pienemmät maksut, mutta useammin = “tuuri” vaihtelee vähemmän. Jos haluaa tasaisesti blokkeja kannattaa valita isompi pooli eikä hajauttaa. Isoimpien poolien välillä ei käsittääkseni ole tuotoissa muita eroja kuin prosenttiosuus minkä pooli vetää tuotoista kanolla 0.9% muilla yleensä pikkusen enemmän. Kanolla hyvää tosiaan matalat kulut, aktiivinen yhteisö, läpinäkyvä ylläpito ja hyvät seuranta mahdollisuudet puhelinsovelluksella.