JSElab avattu

#1

Nyt on viimein avattu suomenkielinen JSEcoin-sivusto JSElab kasvavan JSE-yhteisön tarpeisiin, kuin myös jakamaan ajankohtaista tietoa JSEcoinin kehityksestä. Sivustolta löytyvät ajanmukaiset päivittyvät kurssitiedot, rekisteröitymislinkit, sekä tietoa JSEcoinista. Lisää materiaalia on tulossa kevään mittaan, kuin myös monia uusia avauksia, joista tiedotamme sivustolla myöhemmin. JSElab on saanut hyväksynnän JSEcoinin kehittäjätiimiltä ja olemme yhteydessä kehittäjiin säännöllisesti.

JSEcoin on ekologinen, selainpohjainen virtuaalivaluutta, jonka louhiminen onnistuu vaikka kannettavalla tai älypuhelimella. JSEcoin soveltuu myös integroitavaksi kotisivujen yhteyteen jolloin sivuilla vierailijat antavat sivujen sisällöstä vastineeksi pienen määrän CPUtehoa, kuitenkin vain n.10% joten tämä ei vaikuta sivuston käyttökokemukseen tai hidasta havaittavasti muuta internetin käyttöä. Ja kaiken tämän lisäksi JSEcoin-alusta tarjoaa monia mahdollisuuksia niin kotisivujen ylläpitäjille kuin älyrahan käyttäjille ja siitä kiinnostuneille. Suosittelen lämpimästi tutustumaan tähän ekologiseen virtuaalivaluuttaan.

Ystävällisin terveisin : JSElab-team

https://jselab.webnode.fi/

0 Likes

#2

Tervetuloa mukaan kasvavaan JSE-yhteisöön !!!
https://jselab.webnode.fi/

0 Likes

#3

Tervetuloa poikkeamaan Kryptokeskuksella Tampereen Etu-Hankkiossa joku päivä?

0 Likes

#4

JSElab päivittyy hiljalleen. Nyt sivustolle on lisättynä mm. lohkoketjutekniikkaa käsittelevä dokumentti, sekä Milken Instituutin järjestämä mielenkiintoinen paneelikeskustelu lohkoketjutekniikan kehityksestä. Vieraana paneelissa mm. Eva Kaili, EU parlamentin jäsen. Suosittelen tutustumaan.

0 Likes