JSElab avattu

Nyt on viimein avattu suomenkielinen JSEcoin-sivusto JSElab kasvavan JSE-yhteisön tarpeisiin, kuin myös jakamaan ajankohtaista tietoa JSEcoinin kehityksestä. Sivustolta löytyvät ajanmukaiset päivittyvät kurssitiedot, rekisteröitymislinkit, sekä tietoa JSEcoinista. Lisää materiaalia on tulossa kevään mittaan, kuin myös monia uusia avauksia, joista tiedotamme sivustolla myöhemmin. JSElab on saanut hyväksynnän JSEcoinin kehittäjätiimiltä ja olemme yhteydessä kehittäjiin säännöllisesti.

JSEcoin on ekologinen, selainpohjainen virtuaalivaluutta, jonka louhiminen onnistuu vaikka kannettavalla tai älypuhelimella. JSEcoin soveltuu myös integroitavaksi kotisivujen yhteyteen jolloin sivuilla vierailijat antavat sivujen sisällöstä vastineeksi pienen määrän CPUtehoa, kuitenkin vain n.10% joten tämä ei vaikuta sivuston käyttökokemukseen tai hidasta havaittavasti muuta internetin käyttöä. Ja kaiken tämän lisäksi JSEcoin-alusta tarjoaa monia mahdollisuuksia niin kotisivujen ylläpitäjille kuin älyrahan käyttäjille ja siitä kiinnostuneille. Suosittelen lämpimästi tutustumaan tähän ekologiseen virtuaalivaluuttaan.

Ystävällisin terveisin : JSElab-team

https://jselab.webnode.fi/

Tervetuloa mukaan kasvavaan JSE-yhteisöön !!!
https://jselab.webnode.fi/

Tervetuloa poikkeamaan Kryptokeskuksella Tampereen Etu-Hankkiossa joku päivä?

JSElab päivittyy hiljalleen. Nyt sivustolle on lisättynä mm. lohkoketjutekniikkaa käsittelevä dokumentti, sekä Milken Instituutin järjestämä mielenkiintoinen paneelikeskustelu lohkoketjutekniikan kehityksestä. Vieraana paneelissa mm. Eva Kaili, EU parlamentin jäsen. Suosittelen tutustumaan.

JSElab.- Kesä 2019

JSElab.in toiminta on lähtenyt käyntiin erittäin hienosti ja olemmekin jo aloittaneet uusia hankkeita toimintamme kehittämiseksi ja laajentamiseksi. Kiitokset kaikille toimintaamme osallistuville sekä sitä tukeville tahoille.

Tulevalle kesälle onkin jo luvassa monenlaista toimintaa, kuten lohkoketjutekniikkaa esitteleviä työpajoja, varmuudella ainakin Tampereen seudulla. Myöskin lohkoketjutekniikkaa esittelevä “QR-Taidesuunnistus” käynnistyy Tampereella kesäkuun aikana. Aiheesta tulee haastattelu Tamperelaiseen, jossa tätä asiaa valoitetaan tarkemmin. Tavoitteenamme on levittää lohkoketjusuunnistus-konseptia myös muualle Suomeen ja näin tarjota mahdollisuutta tutustua lohkoketjutekniikkaan taiteen keinoja käyttäen. Tämän lisäksi olemme mukana erilaisissa tapahtumissa esittelemässä toimintaamme ja lohkoketjutekniikkaa noin yleisesti.

Teemme myös yhteistyötä kansainvälisellä tasolla eri toimijoiden kanssa, ajatuksenamme jo kuluvan vuoden aikana tarjota erilaisia tuotteita ja palveluita JSEcoinia käyttäen. Esimerkiksi I.W.A-projektin tuottamaa taidetta on nyt mahdollisuus hankkia JSEcoinia käyttämällä, kuin myös erilaisia I.W.A-projektin tarjoamia palveluita. Tästä tiedotamme lisää eri kanavillamme ajan mittaan.

JSElab.tulee siis tarjoamaan yhä monipuolisempia mahdollisuuksia lohkoketjutekniikkaan tutustumiseen ja sen hyödyntämiseen elämän eri osa-alueilla ekologiseen JSEcoiniin keskittyen. Jos olet kiinnostunut JSEcoinin tarjoamista mahdollisuuksista arjessasi tai yritystoiminnassasi, tai jos tahdot tietää lisää olemassaolevista mahdollisuuksista, käy tutustumassa sivustomme tarjontaan.

Myöskin promo-sivustoltamme löytyy mm. mielenkiintoisia lohkoketjutekniikkaa käsitteleviä dokumentteja. > www.blockchainreaktion.webnode.fi

Terveisin : JSElab.

1 tykkäys

JSEcoin%20exchanges

JSEcoin listautui ECXX:iin jonka takana puolestaan on n. 40 miljoonan euron rahotus ja käyttäjä-ystävällinen alusta treidaamiseen.

Lisää aiheesta > > > www.jselab.webnode.fi

1 tykkäys

…ja nyt JSE coinin toiminta loppuu :smiley: