Jaxx wallet ja rahojen häviäminen

Hei,

Päivitin lompakon androidilla uusimpaan versioon ja päivityksen jälkeen hävisi 4eth lompakosta. Muut valuutat olivat pysyneet normaalisti. Mikä avuksi jotta saan tonnini takaisin?

Hei,

En osaa auttaa. Tonni on aika iso summa, oli se sitten dollareissa tai euroissa. Siinä on saletisti ollut joku “man of middle” juttu tai tekninen vika.

katsoin ongelman ratkaisuja jaxx sivuilta ja juutin kohtaan 7. Osaisiko joku auttaa tästä eteenpäin? Olisin hyvin kiitollinen

7.Go back to Jaxx, the wallet page and copy the address shown there by clicking the button to the right of it
8.Paste the address in the page from Step 1 in the To Address field.
9.In the text field below it, select the from the dropdown to the right of it
10.Click the Send entire balance text right underneath that text field
11.Click Generate Transaction then click on Send Transaction
12.On the pop-up, check that the Amount and most importantly the address you are sending to is the correct one. A quick way to validate the address is to make sure the first 3-4 characters and the last 3-4 characters are correct.
13.If all looks good then click on Yes, I am sure! Make transaction.
14.Wait a couple minutes and the should show up in your Jaxx Wallet

Siis millä tapaa kohtaan seitsemän jäit jumiin? Etkö saa kopioitua sitä osoitetta siitä kuvakkeesta…?

Eli mene Jaxx-lompakkoon, valitse Etherum-lompakkosi, sitten siellä näkyy alempana “Your Current Ethereum Address: ---------” jossa tietenkin perässä se Ethereum-lompakkosi osoite ja sen perässä on kuvake jossa on kaksi paperia tjsp. päällekkäin. Paina siitä ja Jaxx ilmoittaa että on kopioinut sen osoitteen leikepöydälle. “Copied to Clipboard”.