Introduction to Digital Currencies - MOOC 3.0 | Ilmainen online kurssi! :)

University of Nicosia pitää jälleen tittelissä mainitun kurssin. Kurssi on kolmas laatuaan oleva, ja tälläkin kertaa täysin ilmainen kaikille (vaatii kuitenkin rekisteröinnin yliopiston online kurssijärjestelmään).

Opettajina toimivat Andreas M. Antonopoulos ja Antonis Polemitis

Kurssista tietoa UoN:n omilla sivuilla: http://digitalcurrency.unic.ac.cy/about-the-program
Kurssille rekisteröintikin löytyy tuolta edelliseltä sivulta, mutta laiskoille ja sokeille vielä suora linkki: http://digitalcurrency.unic.ac.cy/admissions-registration/register-today
Aikaisempien kurssien sessioista videot Youtubessa yliopiston omalla kanavalla: https://www.youtube.com/user/MScDigitalCurrency/videos

Lämpimästi suosittelen kaikkia osallistumaan tuohon kurssiin nods

Mielenkiintoisia aiheita. Kuinka paljon luettavaa tuohon kuuluu ?
Kestää kuitenkin melkein vuoden loppuun jos oikein luin tuota aikataulua. Ei välttämättä oma into riitä loppuun asti.
Voiko kurssista saada hylätyn ? ;D
Oletko käynyt tuon kurssin aikasempia kursseja ?

En ole osallistunut aikaisempiin kursseihin, mutta toki käynyt läpi (jotkut useampaankin kertaan) nuo nauhoitukset :slight_smile: Niiden tarjoaman erittäin kattavan informaation innoittamana päädyin osallistumaan tähän seuraavaan :slight_smile:

Kurssiin liittyvä materiaalin/lukemisen määrä periaatteessa määräytyy ihan oman mielenkiinnon ja panostuksen mukaan :wink: Kurssiin voi osallistua vain kuunnellaakseen nuo tunnit livenä ja saadakseen mahdollisuuden ottaa osaa keskusteluun sekä esittääkseen kysymyksiä. Pakollisia tehtäviä ei siis ole, eikä hylättyä voi saada… mutta tietenkin kurssista saapi enempi irti, jos edes tunnin tai muutaman käyttää aikaa viikossa eri sessioiden aiheisiin perehtyäkseen :slight_smile:
Tämän ja vastaavien kurssien käyneet olevanet alan duunipaikkoja hakiessa hyvissä asemissa :wink:

Jajeps, kurssi kestää tuonne heinäkuulle asti :slight_smile: Sessioita pidetään kerran viikossa ja niitä on kokonaisuudessaan 12 kpl. Kurssin kesto siis tuntuu pitkältä, mutta loppujenlopuksi sessioita ei ole montaa :slight_smile:

“olevanet” = lienevät

:slight_smile: Hyvin suostuttelit BaaBlo…
Olen nyt rekisteröitynyt tuonne ja pikkuhiljaa alan käymään läpi materiaalia.
Katsotaan miten käy.

No niin loppusuora alkanut. Nyt pitäisi viikonlopun aikana vielä suorittaa tuo final exam.

Rehellisesti sanottuna vaativa kurssi ja otin ehkä liikaa paineita. Perusasiat helppoja mutta osan oppii ehkä myöhemmin.
Lisäksi tuo kielitaitoni ei ole riittänyt ymmärtämään kaikkea.
Oon nyt n. 3 kuukauden aikana suorittanut nuo 12 kpl kokeita (rimaa hipoen) ja lukenut pdf-materiaalit, katsonut osan tunneista livenä ja osan jälkikäteen.
Aikaahan noihin on saanut menemään joka viikko. Eli live tunnit + materiaalin luku ja tehtävät vienyt vähintään 3 tuntia joka kerta. Loppua kohden alkanut tulemaan lievää motivaation puutetta.
Tähän kurssiin liittyy jokin jatkokurssikin (maksullinen) johon en osallistu. Sain puhelun muutama viikko sitten Englannista jossa kysyttiin onko kiinnostusta.

Loppukokeessa pitäisi kaiketi saada 60% oikein vastauksista:
"
[i]Following the final exam, you may qualify either for:
• Certificate of Participation (criteria are participation in the course; reviewing the material provided; attempted and completed at least 75% of all quizzes, i.e. 9 out of 12); or
• Certificate of Accomplishment (criteria are all of the above, plus successful completion of the final exam at over 60%)

Once we have processed your results, we will forward to you a certificate from the University of Nicosia in digital format (PDF), as well as its unique hash index, as certified on the Bitcoin blockchain![/i]
"

Kerron myöhemmin miten kävi.
Tulokset selviää ensi viikolla. Kokeessa oli 50 kysymystä (osa monivalinta) ja aika rajattu 2 tuntiin.
Tämän kurssin jälkeen pidän taukoa näihin erilaisiin “projekteihin” :wink:

En päässyt läpi loppukokeesta :frowning: Tulokseni oli 43% (vaadittu määrä 60%)

Jos joku innostuu käymään läpi kurssin niin seuraava Introduction to Digital Currencies MOOC 4.0 alkaa 7. syyskuuta ja kesto n. 3 kuukautta.