Ilmainen louhintakone

VAUHTI ON KOVAA - MUTTA ME HYÖDYMME SIITÄ

Uusi liiketoiminnan mahdollisuuksia tuntuu tulevan jopa viikoittain. Se voi joskus tuntua liian nopealta tahdilta, pitäisi omaksua jälleen uuden mahdollisuuden onnistumisen “kertoimet”. Toisaalta tämä on hyväkin asia. Meillä on mistä valita.

Kaikkeen uuteen ei varmasti kannata lähteä automaattisesti mukaan, kannattaa luonnollisesti lähteä mukaan vain projekteihin jotka näyttävät kaikkein lupaavimmilta mahdollisuuksilta. Nyt näistä lukuisista eteen tulleista uusista projekteista on läpäissyt karsinnan tämä yhtiö: iHub Global. Mikäli haluat tietää tästä asiasta ensimmäisten joukossa, ole hyvä! Lupaan heti sen että tämä informaatio on lukemisen arvoista.

Mistä on kysymys?

Liikeidea on yksinkertainen: saat ilmaiseksi kryptovaluuttaa louhivan louhintakoneen, joka louhii Helium kryptovaluuttaa (HNT). Helium on kehitetty huhtikuussa 2020 ja se on tällä hetkellä Coinmarket Capissa rankattu jo sijalle 60. Kryptovaluuttoja on yhteensä yli 12000 kpl erilaista vaihtoehtoa tällä hetkellä.

Tämän päivän (28.9) HNT- kurssi vähän alle 17 dollaria. Helium- kolikko on mukana kaikissa suurimmissa pörsseissä, esimerkiksi binancessa. Kolikon vaihtaminen muihin valuuttoihin on siis helppoa ja reaaliaikaista. Heliumin voi vaihtaa mm. euroiksi muutamalla napin painalluksella.
Miksi sinun kannattaisi tilata kuluitta oma, pienikokoinen ja lähes olemattoman energiamäärän kuluttava louhintakone? Vastaus tulee tässä: kone louhii 11- 42 kpl HNT kolikkoja kuukaudessa.

Tuotto-odotus

Se on 20 dollarin kurssilla 220-840 dollaria. Tässä ei ole huomioitu ollenkaan erittäin todennäköistä pidempiaikaista arvonnousun jatkumista. Kolikko on noussut nykyiseen hintaan vajaassa puolessatoista vuodessa 11 sentin kurssista. Esimerkki: jos ja kun kurssi on jossain vaiheessa satasen, louhija saa silloin tähän esimerkkiin verrattuna viisinkertaisen palkkion.

-Louhintakoneita voi olla alueittain 500 metrin välein. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki halukkaat eivät valitettavasti pääse mukaan louhimaan. On olemassa reaaliaikainen maailmanlaajuinen kartta, josta mukaan tulevan louhijan sijainti tarkistetaan ja todetaan onko kyseinen alue vapaa vai jo varattu. Jos alue on vapaa, se voidaan varata sinulle 24 tunnin ajaksi, jonka aikana louhintakone tulee tilata. Muutoin alue vapautuu ja joku toinen voi alkaa alueella louhimaan.

-Jos autat (täysin sinun valintasi suositteletko tätä myös muille…) kavereitasi mukaan louhimaan, saat siitä myös itse jatkuvia palkkioita. Esimerkki: Ota 25 uutta jäsentä louhimaan, niin palkkio voi kohota jopa 5000 dollariin kuukaudessa. Mitään ylärajaa ei ole nyt näköpiirissä, koska yhtiön tavoite on luoda koko maailman kattava louhintaverkko.

-Tällä hetkellä maailmassa on 500.000 louhintakonetta & louhijaa. Suomessa ei ole vielä juuri ketään. Tämä tilanne on meille valtava mahdollisuus. Laajimmat louhinta-alueet ovat tällä hetkellä Amerikassa ja keski-Euroopassa.

-Helium Hotspots on 100 % turvallinen ja se on turvallinen laittaa mihin tahansa paikkaan. Ne ovat käytettävissä ja kommunikoivat vain muiden Helium-verkon hotspotien kanssa.

Helium on rakennettu erittäin turvalliselle, laadukkaalle lohkoketjuteknologialle, mikä tarkoittaa, että kaikki tiedot on salattu ja suojattu hakkereilta. Myöskään tavallisen Internetin käytön tai reitittimen ulkoiset tiedot eivät mene hotspotin läpi, mikä tarkoittaa, että mitään tietojasi ei voi paljastaa hotspotin kautta.

Hotspotistasi lähetetty signaali on myös täysin turvallinen terveysnäkökulman suhteen. Jokainen hotspot-valmistaja on valtiollisen toimijan/ tahon hyväksymä. Esimerkiksi Yhdysvalloissa FCC säätelee ja hyväksyy laitteiston mahdollisten turvallisuus- tai terveysriskien vuoksi. Vastataksesi täysin mahdolliseen kysymykseesi turvallisuudesta: on 100 % turvallista laittaa hotspot kotiisi.

Katso NYT tämä lyhyt video: Free Helium Miner iHub Global - YouTube

Linkkejä:

Roadmap: Helium 2021
Coverage Map: https://explorer.helium.com/coverage
Docs: https://docs.helium.com/
Code: Helium · GitHub
Discord: Official Helium Community
Sponsorin tuki - iHub Global: Kutsu WhatsApp-ryhmään
(sponsorin tukiryhmä tilin alla olevilla linkillä jo tehneille & louhintakoneen tilanneille)

Nopealle päätöksentekijälle - sponsorin linkki: Join iHub Global - Get Started with Helium Hotspot Mining

Mistä noita laitteita edes saa?

Ilmainen laite, maksat vaan rahti, Rak2 calchip miner

Ilmainen miner

https://www.youtube.com/channel/UCNX-bsFjpBnSzV5xzoZh3xA

1 tykkäys

Onhan tuo ihan kiinnostava. Kiinnitetäänkö laite ilkunaan tms. ?

Voi mutta parempi puuseinä läpi kun 3kerrokseine lasi. Pieni antenni katolla niin onnistu parempi. 3.1db tai 5.8dbi antenni ,laite tule oma vakio antenni joka kattaa 1.5km 360asteinen alue. Paras tulos on katolla.

Jaa mistä noita muka saa ilmaiseksi?

Sisä miner on 250 dollaria

https://hntlife.com/?product=nebra-hnt-indoor-hotspot-miner

Edelleni vastaus oli linkki