HYIP: Cropty

Sain öljybisneksestä tarpeekseni ja siirryin kryptovaluuttatreidauksen pariin. Toissapäivänä aloittanut Cropty lupaa maltillista 1,5-2,1% päivätuottoa, joten sille voi ehkä ennustaa pitkää ikää.

Siirtämäni bitcoin-summa ei ilmestynyt tilille näkyviin heti kun siirto oli varmistettu, joten laitoin “support”-linkin kautta viestin. Sen jälkeen rahat näkyivät tilillä noin tunnin kuluttua. Tuonne siirretyt rahat ovat kiinni ensimmäiset 5 päivää ja siitä eteenpäin voi ilmeisesti lunastaa vapaasti.

“There were no days when value of Cropy dropped, because our traders are very professional in various investment sectors with many-year experience.”

Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta, mutta hieman arveluttaa, että mikä tiimi siellä on takana kun nimiä ei mainita jne. Onko kukaan muu kokeillut?

[quote=“Arskiss, post:2, topic:2028”]“There were no days when value of Cropy dropped, because our traders are very professional in various investment sectors with many-year experience.”

Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta, mutta hieman arveluttaa, että mikä tiimi siellä on takana kun nimiä ei mainita jne. Onko kukaan muu kokeillut?[/quote]

Kyseessä on siis HYIP.

Jokin tossa croptyssa ei nyt täsmää; BTC nousi eilen melkein 10% dollaria vastaan, mutta cropty nousi 1% suhteessa BTC ja vain 0.8% suhteessa dollariin. Mitähän mä en ole ymmärtänyt?

Oho BTC nousussa pitkästä aikaa, hienoa! Tuottoprosentit varmaankin arvotaan jollain kaavalla eikä niissä huomioida todellisia kurssimuutoksia. Pääasia on, että myös BTC-sijoituksen arvo nousee jatkuvasti.

Otetaan piruuttaan minimisummalla noita croptyja. Vaikka prosentit on täysin hatusta vedettyjä, taas nousi BTC eilen melkein 10% dollariin. mutta cropty on noussut enemmän suhteessa bitcoiniin kuin dollariin :smiley: Kovin suurta luottoa ei tällaiseen voi pitää, mitään kauppaa ei nämäkään käy oikeasti.

Jaahas se ilmeisesti scammasi jo. Nää häipyy vähän turhan nopeasti nykyään. 5 päivän kohdalla olis varmaan vielä saanut rahat pois mutta ajattelin pitää luokkaa 15 päivää, joka oli sitten liikaa.

Ai joko se meni? Ihmettelin ku tein läpällä accountin mutten päässy siirtämään rahaa sisään. Ihme skämmeri kun ei rahat kelpaa :smiley: