HYIP: Cropty


#1

Sain öljybisneksestä tarpeekseni ja siirryin kryptovaluuttatreidauksen pariin. Toissapäivänä aloittanut Cropty lupaa maltillista 1,5-2,1% päivätuottoa, joten sille voi ehkä ennustaa pitkää ikää.

Siirtämäni bitcoin-summa ei ilmestynyt tilille näkyviin heti kun siirto oli varmistettu, joten laitoin “support”-linkin kautta viestin. Sen jälkeen rahat näkyivät tilillä noin tunnin kuluttua. Tuonne siirretyt rahat ovat kiinni ensimmäiset 5 päivää ja siitä eteenpäin voi ilmeisesti lunastaa vapaasti.


#2

“There were no days when value of Cropy dropped, because our traders are very professional in various investment sectors with many-year experience.”

Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta, mutta hieman arveluttaa, että mikä tiimi siellä on takana kun nimiä ei mainita jne. Onko kukaan muu kokeillut?


#3

[quote=“Arskiss, post:2, topic:2028”]“There were no days when value of Cropy dropped, because our traders are very professional in various investment sectors with many-year experience.”

Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta, mutta hieman arveluttaa, että mikä tiimi siellä on takana kun nimiä ei mainita jne. Onko kukaan muu kokeillut?[/quote]

Kyseessä on siis HYIP.


#4

Jokin tossa croptyssa ei nyt täsmää; BTC nousi eilen melkein 10% dollaria vastaan, mutta cropty nousi 1% suhteessa BTC ja vain 0.8% suhteessa dollariin. Mitähän mä en ole ymmärtänyt?


#5

Oho BTC nousussa pitkästä aikaa, hienoa! Tuottoprosentit varmaankin arvotaan jollain kaavalla eikä niissä huomioida todellisia kurssimuutoksia. Pääasia on, että myös BTC-sijoituksen arvo nousee jatkuvasti.


#6

Otetaan piruuttaan minimisummalla noita croptyja. Vaikka prosentit on täysin hatusta vedettyjä, taas nousi BTC eilen melkein 10% dollariin. mutta cropty on noussut enemmän suhteessa bitcoiniin kuin dollariin :smiley: Kovin suurta luottoa ei tällaiseen voi pitää, mitään kauppaa ei nämäkään käy oikeasti.


#7

Jaahas se ilmeisesti scammasi jo. Nää häipyy vähän turhan nopeasti nykyään. 5 päivän kohdalla olis varmaan vielä saanut rahat pois mutta ajattelin pitää luokkaa 15 päivää, joka oli sitten liikaa.


#8

Ai joko se meni? Ihmettelin ku tein läpällä accountin mutten päässy siirtämään rahaa sisään. Ihme skämmeri kun ei rahat kelpaa :smiley: