Huutokauppa plugin foorumille


#1

Aika paljon tällä foorumilla diilataan tavaraa keskustelijoiden kesken. Porukka replyttää hintoja viestiketjuun, sekaan tulee kysymyksiä, sitten taas hintoja, aiempia viestejä muokataan, yksityisviestit käyvät kuumana, ja ostajalla on vähän epävarma olo: “Mitä tapahtuu? Joko mä voitin vai vieläkö kauppa käy?” Noi ilmoitukset tulevat muutenkin aina ihan puskista; siinä vaiheessa kun löytää vahingossa viestiketjun, jossa jotain myydään, on se jo myyty ajat sitten.

Kyseessä voisi olla vain tämän foorumin oma toiminto, joka on tarkoitettu keskustelijoiden väliseen huutokaupankäyntiin, eikä välttämättä liittyisi mitenkään Bittiraha.fi:n omaan verkkokauppaan.

Mitä äkkiseltään katselin niin kauheesti valmiita huutokauppaplugareita SMF:fään ei taida olla liikenteessä. Mutta ainakin tuollainen lienee kokeilemisen arvoinen / hyvä esimerkki millaisista toiminnoista voisi olla iloa:
http://www.smfhacks.com/smf-classifieds.php


#2

Miksei huutokauppaa voisi käydä esim. BitMit-sivuilla? Siellä on hyvä alusta tälle ja Escrow palvelu. Lisäksi tuote saisi todennäköisesti myös foorumin ulkopuolisia huutoja, mikä helpottaisi myyntiä.

Tänne laitettaisiin vaan ilmoitus ja linkki, että tuote myydään siellä, niin ei tarvitse foorumia rasittaa.