Huutokaupat?

Voinko huutokaupata vaikka auton Bitcoin:eja vastaan?
Voinko tulla ja huutokaupata vaikka metsää myyntiin Bitcoin:eja vastaan?

Esim: Haluaisin vaikkapa myydä 20 Hehtaaria 25-30vuotista metsää Onnistuisiko tälläinen?

Onnistuuhan se. Tämä voi olla kyllä vähän huono paikka metsän myymiseen :smiley:

Mutta voihan sitä aina kait testata? :smiley:

Jos semmoisen palstan vielä myisi, missä olisi rantatontin paikka isonjärven rannalta. Siihen se 20 hehtaaria metsämaata mukaan niin se voisi ihmisiä kiinnostaakkin? :slight_smile:

Palaan asiaan tarkemmin kun saan alueen leimattua ja muutettua myyntikelpoiseksi ja kuvat ja tositteet palstasta voin lähettää silloin ja pistää huutokaupattavaksi 1 tai 2 päivää.

Jonkin verran metsään sijoittamisesta tiedän ja täytyy kyllä todeta, että 1-2 päivää on aivan liian lyhyt huutoaika.

Oikean hinnan arvioimiseksi täytyis tietää aika paljon kaikenlaista metsän tyypistä, sijainnista, elinkaaren vaiheesta ja vaikka mitä muuta. Itse haluaisin ehdottomasti käydä tutkimassa minkälainen paikka kyseessä. Näkee miten on hoidettu, onko harvennettu oikein yms.

Kyllähän tuo siis varmasti kaupaksi menee, mutta hinta ei luultavasti nouse ihan niin korkealla kuin haluaisit. Harva uskaltaa ja haluaa sokkona ostaa metsää.

Mulla on itseasiassa yksi kaveri, joka toimii metsänhoitoalalla ja on käyttänyt bitcoineja jo pitkään ja keskustelimme hänen kanssaan metsän/tontin/aukon tms. ostamisesta sijoitusmielessä ihan pari kuukautta sitten. Tämä kaveri ei ole rekisteröitynyt tälle foorumille mutta välitän kyllä tiedon jos jonkinlainen maaläntti tulee myyntiin.

Itsekin kiinnostunut ostamaan metsää coineilla, tosin ei vielä vaadittua omaisuutta. Mitä hyötyä maksaa coineilla vs. fiat raha?

Laita ihmeessä infoa missäpäin suomea palsta sijaitsee. Kyllä täältä saattaa ostajia löytyä.