Hostinger Suomi - ilmainen webhotelli, virtuaalipalvelimet ja verkkotunnukset

Hei,

Hostinger Suomi tarjoaa käyttäjilleen ilmaisen webhotellin 2GB:n levytilalla ja 100GB:n kaistankäytöllä.
Hostinger Suomi on Hostinger-konsernin jäsen. Hostinger-konserni on ollut hostingmarkkinoilla jo vuodesta 2007.
Tässä muutamia ilmaisen webhotellipakettimme ominaisuuksia:

  • 2 GB levytilaa ja 100 GB kaistankäyttöä/kk per verkkotunnus
  • rajaton määrä verkkotunnuksia (webhotellikäyttäjiä)
  • käyttäjäystävällinen hallintapaneeli
  • automaattinen ohjelmistojen asentaja
  • kotisivukone
  • erinomainen asiakaspalvelu
  • palkinto-ohjelma

Lisätietoa webhotellipaketeistamme saat täältä. Tarjoamme myös virtuaalipalvelimia, verkkotunnuksia ja SSL-sertifikaatteja hyvään hintaan. Ilmaiseen webhotellipakettiin pystyy myös hankkimaan päivityksiä.

Hyväksymme bitcoineja BitPay-palvelun kautta. Bitcoineilla pystyy maksamaan kaikki lisäpalvelumme niin halutessaan. Bitcoinejen lisäksi hyväksymme maksuja PayPalin kautta.

Ja itse olen siis Kasper Hostinger Suomen asiakaspalvelusta. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiinne joko täällä foorumilla, asiakaspalvelussamme sivustollamme tai Facebook-sivuillamme.

Terveisin,
Hostingerin tiimi

No mutta!

Liian hyvää ollakseen totta. Pakko kokeilla, kun tulee tarve. Juuri suljin virtuaalikoneeni Planeetta Internetistä, kun oli liikaa rajoituksia ja liian kallis.

Hyvin toimii ainakin mulla!
Joskus tulee error 500, mutta sivunpäivitys niin avot.
Suosittelen esim omille pikkusivuille tms.

Pitääpä tutustua Hostingerin palveluihin, kun vanhat palvelimet on aika vaihtaa uusiin. :slight_smile:

Näyttää päällepäin todella kauniilta :slight_smile:

Nopeus on yleensä muodostunut kompastuskiveksi tällaisissa puoli-ilmaisissa palveluissa.

Kuinka raskasta sovellusta tuolla voi pyörittää ennenkun systeemi alkaa ryytymään ja on pakko päivittä maksulliseen pakettiin?
(en siis tarkoita tässä verkkoliikennerajoituksia tai bitcoin cpu-louhintaa vaan enemmän tietokanta I/O-tyylisiä juttuja)

[quote=“Kimmo, post:5, topic:2323”]Näyttää päällepäin todella kauniilta :slight_smile:

Nopeus on yleensä muodostunut kompastuskiveksi tällaisissa puoli-ilmaisissa palveluissa.

Kuinka raskasta sovellusta tuolla voi pyörittää ennenkun systeemi alkaa ryytymään ja on pakko päivittä maksulliseen pakettiin?
(en siis tarkoita tässä verkkoliikennerajoituksia tai bitcoin cpu-louhintaa vaan enemmän tietokanta I/O-tyylisiä juttuja)[/quote]

Kyllä tuolla ilmaisella webhotellillakin pärjää pitkälle. Esim. SMF-foorumin tai Prestashopin pyörittäminen onnistuu mainiosti. Ilmaisessa versiossa on kuitenkin esimerkiksi seuraavat rajoitukset, jotka pitää ottaa huomioon:
-max. 250 käyttäjää/päivä
-upload_max_filesize 8MB
-memory_limit 128MB
-max_execution_time 30sec
-max. 3 yhtäaikaista MySQL-yhteyttä
-CPU max 100%

Ilmainen versio kelpaa vallan mainiosti pienempiin projekteihin. Jos kävijöitä rupeaa olemaan yli 100 päivässä niin kannattaa ehdottomasti harkita päivittämistä. Myös jos haluaa päästä käyttäjään käsiksi esim. SSH:lla niin kannattaa harkita päivittämistä. HTTPS-protokolla on myös vain saatavilla maksullisille webhotellikäyttäjille.
Yhden asian voisin vielä mainita ilmaisesta webhotellistamme. Ilmaisen webhotellimme palvelimet saattavat olla vakaammat kuin monen maksullisen webhotellin palvelimet. Tämä johtuu siitä, että ilmaisen webhotellin palvelimillamme on melko tiukat säännökset sivustojen resurssejenkäytölle, ja monilla muilla maksullisilla palveluntarjoajilla ei ole minkäänlaisia rajoituksia, joka johtaa palvelimen ylikuormittumiseen. Tämän takia ilmainen webhotellimme on erinomainen sivustoille, joilla ei kävijöitä kovin kauheasti ole.

Meillä on sinulle mahtavia uutisia!

Mustan perjantain tarjous alkaa! Tämä on paras Hostingerin koskaan luoma tarjous - 55%:n tarjous seuraavista palveluista: webhotelleista, verkkotunnuksista ja virtuaalipalvelimista.

Tarjouksen hyödyntäminen on helppoa:

  1. Kirjaudu Hostingerin jäsenalueelle osoitteessa http://cpanel.hostinger.fi
  2. Tilaa mikä tahansa palvelu (webhotelli, verkkotunnus tai virtuaalipalvelin)
  3. Kun lasku luodaan, syötä seuraava alennuskuponki: BLACK55

Tämä kuponki on voimassa 24. marraskuuta - 30. marraskuuta. Ja mikä parasta; voit hyödyntää tarjousta niin monta kertaa kuin haluat!
Alennus pätee myös kaikille laskutuskausille, joten mitä pidemmälle kaudelle maksat, sitä enemmän säästät!

Ystävällisin terveisin,
Hostinger Suomi

Hei,

Olemme todella iloisia voidessamme ilmoittaa, että .xyz-verkkotunnuspääte juhlii 2-vuotis syntymäpäiväänsä tässä kuussa ja haluamme juhlia sitä kanssanne tarjoamalla .xyz-verkkotunnuksia hulluun hintaan 25 senttiä/kpl! Tämä erikoistarjous on voimassa kesäkuun loppuun saakka! Hanki nyt superhalpa .xyz-verkkotunnus ICANN-akkreditoidulta rekisteröijältä hintaan 25 snt/kpl! Maksun voi suorittaa BitPayn kautta Bitcoineilla.

Ystävällisin terveisin,
Hostinger Suomi
Asiakaspalvelu