Hajautetun salkun rakentaminen

Tervehdys!
Olisi tarkoitus hypätä mukaan virtuaalimailmaan pienoisella omaisuudella jahka saadaan lisää ymmärrystä aiheesta. Jonkinlainen hajautettu salkku olisi tarkoitus rakentaa. Useampien eri valuuttojen ostoon suoraan euroila vaadittaisiin kuitenkin rekisteröitymistä useille markkinapaikoille. Tarkoitus olisi sijoittaa yhteen markkinapaikkaan josta pystyy suoraan euroilla ostamaan btc,xrp sekä ltc esimirkiksi bitstamp. Tämän jälkeen muutta haluttu määrä bitcoineja binancessa muihin haluttuihin valuuttoihin. Menikö nyt sinnepäinkään??

Seuraavaksi mietityttää turvallinen säilytys. Jäävätkö biancesessa vaihdetut kryptot biancen säilytykseen? Mihinkä siirtää useammat eri kryptovaluutat turvallisesti. Muutamissa keskusteluissa mainittu Ledger Nano S kiinostaisi mutta ei taida sekään tukea muita kuin btc,eth ja ltc. Meniköhän tämäkään sinnepäinkään??

Eli apua kaivataan ainakin osto ja vaihtopaikan valintaan skä coinien turvalliseen säilytykseen ja matkalla varmasti moniin muihin kysymksiin.

Helppo tapa:

  1. Osta euroilla Bitcoineja esim. Coinmotionista
  2. Asenna Exodus-lompakko
  3. Siirrä Bitcoinit Exodukseen
  4. Vaihda haluttu määrä Bitcoineja muihin kryptoihin Exodus-lompakossa
  5. Exporttaa private keyt Exoduksesta backupiksi, jonka säilytät turvallisesti.

Exoduksen tukemat kryptot ja roadmap tässä:

http://support.exodus.io/article/96-exodus-wallet-roadmap

Suosittelisin vaihtamaan Eurot kryptoiksi täällä:

https://changelly.com

Kulut ovat pienet ja voit ostaa useamman kryptovaluutan Bitcoinin lisäksi.

Mitä tulee säilytykseen niin suosittelen vahvasti ns. hardware-lompakko joko Trezoria tai Ledgeriä. Näillä on paras turvallisuus ja niissä säilyvät myös muut kryptovaluutat Bitcoinin lisäksi.

2 tykkäystä

Kiitos vastauksista.

Homma tökkii siinä mielessä että tilin vahvistaminen bitstampilla tökkii jo useampaa päivää. Ja ilmeisesti ruuhkaa vähän muillakin sivustoilla. Ehkä täytynee ostaa coinmotionin kautta nyt btc:tä kun sielä kerta tilin vahvistus onnistui ja koittaa siirtää binanceen varat ja sielä muihin kryptoihin. Onko muita binancen käyttäjiä foorumilla jotka siirtäneet bitcoionit coinmotionilta binanceen? kuinka tämä käytännössä onnistuu?

Noihin ylläolevien exodus ja changely palveluiden kanssa ahdistaa liian useiden altcoinien puuttuminen listasta.