Guess who has been paying the salary of Bitcoin Core's head developer

Jännää luettavaa.

“nyt pitäisi olla insentiivit kunnossa”

Joo joo yhdelläkin kanavalla oli linkki, jossa joku oli maksanut 1 Biljoonaa dollaria jollekkin tilille. Näitä on.

Melkoinen mihinkään perustumaton huijaus ketju jo ensimmäisten parin viestin perusteella. Sen sijaan Craig Wright aka Faketoshi on rahoittanut todistettavasti jo vuosia omaa propagandaansa kuolleen kaverinsa ja oman firmansa rahoilla sekä päälle yrittää nyt varastaa kaverinsa perintö Bitcoinit.

Bitcoin on Store of Value ja satoshi on edelleen tuntematon ennen kuin toisin todistetaan. Sillä ei ole mitään merkitystä kuka sen on keksinyt vaikka sitten Epstein itse tai Faketoshi.

Nämä ovat vähän hassuja “argumentteja”, mitähän niillä yritetään todistaa? Siis että joku alaikäisiin sekaantunut ökyrikas on rahoittanut MIT:in medialabia? Ok, selvä, mitä siitä pitäisi seurata? Erityisesti bitcoinin suhteen? Onko bitcoin MIT:in keksintö? Onko MIT:llä jonkinmoinen monopoli bitcoinin kehitykseen? Kuinka monta prosentia herran lahjoituksista ylipäänsä on mennyt bitcoinin kehitykseen? Ja vaikka olisi mennyt täydet 100% niin mitä tästä seuraisi? Olisiko bitcoinin kehitys ollut muka moisen faktan takia täysin jonkun alaikäisiin sekaantujan harteilla?

Ylipäänsä bitcoin + rikollisuus -argumentti on minusta vuosi vuodelta vaikuttanut aina vain entistä väsyneemmältä. Rikolliset ovat aina käyttäneet hyväkseen kaikkea sellaista maailmassa olevaa minkä vain ovat kuvitelleet itselleen hyödyksi olevan, Esimerkiksi ihan jokaista merkittävää kryptovaluuttaa on aivan takuulla käytetty rikollisiin tarkoituksiin (kuten myös vähemmän merkittäviä kryptovaluuttoja) aivan samoin kuin mitä tahansa asiaa maailmassa jolla jotakin arvoa on (fiat-raha ja rikollisuus, ihan outo kombo, niinkö?). Näin on ollut aina ja näin tulee aina myös olemaan. Pankkirosvot ovat käyttäneet autoja ties kuinka monessa pankkiryöstössä joten kielletään autot kokonaan! Kielletään samalla myös kaikki kassit ja säkit koska samaiset pankkiryöstäjät ovat aina käyttäneet kasseja apuvälineinä pankkiryöstöissä, kasseihinhan ne rosvotut rahat on sullottu.

Mutta siis tässä keississä asian ydin on se että joku rikollinen on rahoittanut jonkun tietyn yliopiston joitakin projekteja. Mutta ei kai kukaan niin hölmö ole että kuvittelee että bitcoinin koko kehitys perustuu tällaiseen yksittäistapaukseen? Onko tosiaan bitcoinin kehitys yksinomaan MIT:In medialabin harteilla? Aika kova väite, sanoisin…

Eikö siinä ole jotain kornia jos Bitcoinia on kehitetty Epsteinin ja sen kavereiden halujen mukaan? Sekä Blockstreamin johtajat ovat kavereita Epsteinin saarelta rahoitusta hakeneiden kanssa?

Vielä tänä päivänäkin Epsteinin poistuttua piireistä hoetaan Suomenkin Bitcoin uutisissa Epsteinin luomia mielikuvia Bitcoinista ja sen tärkeimmästä käyttötarkoituksesta.

Eikö tämä kaikki kuka ole jotenkin huvittavaa sinustakin?

Enemmän tämä minusta tekee hallaa MIT:in maineelle kuin bitcoinille, siellä voi kavereita saada kenkää enkä ihmettelisi jos toimintatataopja vähän muutettaisiin ja yliopiston rahoitus laitettaisiin tarkempaan syyniin…