Golden cross

Se on nyt sitten virallista.
Millaisia ajatuksia herättää?
Entä onko pohja jo nähty?
Minun mielestä niin paljon positiivista ilmassa, että momentum on kääntymässä ns. More and more bullish.
Kertokaa mietteitä!!

en tiedä. yli vuoden kestäneen BEAR jälkeen on mahdotonta kääntyä positiiviseksi. Niin paljon tullut #REKT . Ei uskalla nuolaista vielä…

Fiilispohjallahan tässä mennään. Varovaista optimismia ilmassa.

Golden cross itsessään ei todista mitään. Se on samanlaista huuhaata kuin kaikki muutkin teknisen analyysin termit. Golden Cross tapahtui bitcoinille vuonna 2014, siitä vähän aikaa noustiin kunnes käytiin uudestaan pohjilla eli todellakaan pelkkä Golden cross ei takaa yhtään mitään vaan se voi olla ansa juuri siksi että valaat voivat höynäyttää moiseen hölynpölyyn uskovia jos se sopii heidän strategioihin. Tuolta katsaus vuoden 2014 golden crossiin samaisen alaotsikon alta:

Luulisin kuitenkin että tällä kertaa ei 3000 dollarin pintaan enää mennä ja se johtuu siitä että vuoden päästä tapahtuu lohkopalkkion puoliintuminen. Niinpä oma uskomukseni on että akkumulaation aika on jo alkanut. Voin toki olla väärässä, tietenkin.

Katson tässä kurssi käyrää.
Selvästikkään ei mitään vaikutusta.
Pelkkää huuhaata kuten edellinen kirjoittaja sanoi…

1 tykkäys

Pohja oli jo viime vuoden joulukuussa ja lähti joulukuun puolivälin tienoilla nousuun, ei silloin mistään golden crossista ollut tietoakaan. Ja nyt on lyhyessä ajassa rikottu viisi resistanssitasoa:

Eli eivät ne oikeasti olleet mitään resistanssitasoja, pelkkää sanahelinää vain kuten kaikki muutkin teknisen analyysin termit.