Forumin uusi teema


#1

Olemme asentaneet forumiin uuden teeman, joka on Bittirahan sivustouudistusten ykkösvaihe. Teema on responsiivinen eli skaalautuu automaattisesti näyttökoon mukaan.

Tähän ketjuun otamme mielellämme palautetta teemasta. Siihen voidaan tehdä vielä viilauksia sitä mukaa kun saamme palautetta. Ja kaikki mahdolliset bugit on tietysti hyvä saada korjattua.

Jos uusi teema on mielestäsi karmea, voit ottaa käyttöön vanhan teeman oman profiilisi asetuksista. Klikkaa ylänurkasta nimimerkkiäsi ja sieltä “profiili”. Ja sitten “Muokkaa profiilia” -> “Keskustelualueen asetukset” -> “Nykyinen teema” -> “Muuta”. Sieltä saat vanhan teeman käyttöön halutessasi.


#2

Erittäin hyvä uudistus erityisesti mobiilinäkökulmasta. Huomauttaisin kuitenkin, että nuo UUSI-nappulat eivät oikein väriensä puolesta miellytä silmää. Valkoinen teksti ei erotu keltaiselta taustalta, mikä tekee nappuloista melko häiritseviä katseltavia.


#3

Ei pahan näköinen uudistus mutta mobiili puolella Samsung S3 käyttäessä yksityisviesteistä ei löydy “Vastaa” nappia ollenkaan :frowning:


#4

Ihan ok teema. Kaikin puolin selkeä ja helppolukuinen, mutta vaatii vähän totuttelua. Mobiiliskaalauksesta iso plussa!


#5

Modernilta näyttää!

Nyt tästä Forumin sivulta puuttuu näppärä nappi takaisin koko palvelun etusivulle. Vanhassa pohjassa sinne taisi päästä vasemman yläkulman logosta.


#6

Voisi olla kätevää lisätä sivun oikeaan alalaitaan “takaisin ylös” -nappi.


#7

Kiitos palautteesta! Selvittelemme kaikkia noita pikkuongelmia. Uusi viesti -kuvat uudistuvat ainakin osassa sivua (käytössä on kahta erilaista nyt sivusta riippuen, ja erityisesti oranssit ovat ongelmallisia omasta mielestäni - keltaiset ei niinkään).

Tuo yksityisviestien ongelma kuulostaa melko ikävältä, selvitämme sitä asap myös.

Bittirahan uusi logo julkaistaan meidän pääsivuston uudistuksen yhteydessä, joka on pian myös. Sen jälkeen yläpalkista tulee pääsemään Bittirahan pääsivulle (logosta). Väliaikainen tilanne nyt.


#8

Ulkoasuun on tehty pieniä fiksejä viime aikoina. Oletteko huomanneet nyt vielä jotain erityisen häiritsevää? Henkilökohtaisesti alkaa tuntua siltä, että alkaa olla aika jees nyt. :slight_smile:


#9

Juttujen, kuten viikkokatsauksen, fontti on jotenkin muhjuuntunutta ja epäselvää . Sen vois vielä fixata lukunautinnon maksimoimiseksi :slight_smile:


#10

Voisitko kokeilla katsoa sitä tekstiä vielä toisella laitteella/selaimella? Tuollaista ongelmaa ei yleisesti pitäisi olla, joten nyt kaivataan spesifimpää infoa. Ja kerro siis millä laitteella+selaimella se näytti epäselvältä, niin selvitämme.


#11

Näkyy ainakin Windows - Firefox ja Opera selaimilla. Läppärillä ja pöytäkoneella.
Fontti siis hajoaa jostain syystä, jolloin kirjainten päälle tulee muhjua esim. o-kirjaimen. 'a’onkin jo kauttaaltaan melkoinen suttura jne.

Liitteenä kuva (windows + firefox)#12

Ok, todella mysteeristä! Itse en saa lähellekään tuonnäköistä tulosta aikaan millään laitteella/selainkombolla. Ja olen nyt testannut aika monella. Mutta jotain on toki pielessä, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Selvitämme asiaa ja yritämme löytää korjauksen.


#13

Jos jollain muulla näyttää nuo artikkelien tekstit mitenkään oudoilta Bittirahan uudelle pääsivulla niin ilmoittakaa ihmeessä. Tuo on todellinen mysteeri sillä me ei oikein pystytä toistamaan tota ongelmaa omilla laitteilla. Kaikki info on avuksi.


#14

Saisiko vielä lisäinformaatiota versioista? Mikä windows-versio ja firefox-versio?
Esiintyykö sama ongelma tällä sivulla? http://www.google.com/fonts/specimen/Roboto


#15

Windows 7 + Firefox 35.0.1 (ja juuri päivittynyt 36.0)

Tuolla linkissä ongelma ei esiinny.


#16

Testaappa uudelleen. Saattaisi fontit jopa toimia nyt. :slight_smile:


#17

Nyt toimii 8)