Forum-kilpailun ideointia


#1

Terve, osana ylläpitotiimiä olen nakittanut itselleni jo toteutettavaksi päätetyn forum-kilpailun suunnittelun. Vahvana delegoijana ja työn karttajana päätinkin pyytää yhteisöä apuun, ja teillehän tämä kilpailu tuleekin. Kilpailun motiivina on forumin aktivoiminen entisestään, samalla käyttäjiä palkiten. Turhan spammin välttämiseksi “eniten posteja aikana x-y” ei luonnollisesti tule olemaan yksi kilpailun kategorioista.

Heitelkääs ideoita,
“paras postaus” tulee itsellä ensimmäisenä mieleen yhdeksi.
“paras bitcoin-aiheinen kuva, oma tai netin aarteita”?
“bitcoin-aiheinen runo, laulu, virsi” …
“kuka pistää Techonomagelle jauhot suuhun nettikeskustelussa” :wink:

Palkintorepertuaarissa saattaapi olla bitcoineja, ilmaislippuja erääseen 20. kertaa järjestettävään tapahtumaan, Bitcoin-aiheisia t-paitoja, Casascius-coineja tai muuta mukavaa :slight_smile:

Minaukseen liittyviä ideoita saa mainita, mutta niitä toteutettaneen vasta tuossa erään pidennetyn viikonlopun aikana tuossa elokuun alussa sellasella isolla areenalla erään pohjoismaan pääkaupungissa (ei arvata siellä mikä tapahtuma voisi olla kyseessä! :wink: )

Teillehän tämä tulee joten nyt on aika vaikuttaa!


#2

Eikös tämä threadikin muovautuisi helposti yhdeksi kilpailuksi? tai siis meta-kilpailuksi. Kuka keksii parhaan kilpailu-idean kilpailu :smiley:


#3

Tämä kisa ainakin sopii forumille todella hyvin. Kuvakisat ovat aina mielenkiintoisia.

"kuka pistää Techonomagelle jauhot suuhun nettikeskustelussa" ;)
Heh, hieman harmittaa ettei tänne ole vielä eksynyt Bitcoin-kriitikoita juurikaan. Kunnon väittelyä ei olla saatu aikaan oikein mistään.

#4

Sitähän tämä tavallaan onkin, mutta ehkä on parempi pitää tämä ideointi yhteistyöprojektina ja jättää se kilpaileminen siihen kilpailuun tai niihin kilpailuihin. :slight_smile:


#5

Vanhan virren melodiaa käyttäen sanoitukset uusiksi - toimii aina! Hyvä idea myös tuo taiteellisemman grafiikan luonti, tai koomisen sarjakuvan piirtäminen…

ps. itse en räpistä välitä, mutta taidokkaampi kaveri tällä saralla osaa usein tiivistää sanoman purevasti yhteen biisiin. Löytyiskö tämän suhteen osaajia?


#6

Ehdotan kilpailtavaksi kuka saa parhaan palvelun/kaupan/ravintolan houkuteltua hyväksymään Bitcoinin maksuvälineeksi eli ottamaan Bitpayn käyttöön.


#7

Kuvakilpailua jalostaen: miten olisi paras posteri/mainos bitcoinille Suomessa?
Luonnollisesti vaatii sen, että sisältö on joko omaa tuotantoa tai sille on luvat kyselty, eli satunnainen Google-kuvahaku ei riitä.


#8

Palotelkaa/kryptatkaa/sekottakaa private avain jonka takana lompakossa sitte ois jottai pientä BTC. Tai voihan tästä ideoida paljon laajemmallekin, esim. että pitää etsiä noi private-avaimen palaset jne.

[size=8pt]En sit tiiä onko tämmönen “kisa” luonteeltaan sopiva tähän[/size]


#9

[quote=“ottulo, post:7, topic:177”]Kuvakilpailua jalostaen: miten olisi paras posteri/mainos bitcoinille Suomessa?
Luonnollisesti vaatii sen, että sisältö on joko omaa tuotantoa tai sille on luvat kyselty, eli satunnainen Google-kuvahaku ei riitä.[/quote]

Jotain tän tyylistä :wink:


#10

[quote=“Anduck, post:8, topic:177”]Palotelkaa/kryptatkaa/sekottakaa private avain jonka takana lompakossa sitte ois jottai pientä BTC. Tai voihan tästä ideoida paljon laajemmallekin, esim. että pitää etsiä noi private-avaimen palaset jne.

[size=8pt]En sit tiiä onko tämmönen “kisa” luonteeltaan sopiva tähän[/size][/quote]

En tiedä mikä minussa on vialla, mutta “bitcoin” ja “suomi” inspiroi minua tekemään seuraavan tuotoksen.

Edit: selvennykseksi, en tiedä mistä juolahti mieleen toteuttaa tämä, Suomessa on ihan valveutunutta porukkaa :smiley: Ei nyt sinällään edes liity aiheeseen.


#11

Kyllä Suomi on ollut yksi väkimäärään nähden innokkaimpia Bitcoin-maita, ellei innokkain. Tosin Suomi on lakiviidakossaan ja yritysten ahneuskisassa onnistunut torppaaman monet edellekävijäprojektit, kuten mobiilidigitv.

Tietysti kun tuulipukuja kattelee, niin tuleehan siinä vähän facepalm, että näitäkö pitäisi asia kiinnostaa. Mutta aika samahan se ois kaikkialla.


#12

[quote=“rontus, post:9, topic:177”][quote author=ottulo link=topic=142.msg551#msg551 date=1340721468]
Kuvakilpailua jalostaen: miten olisi paras posteri/mainos bitcoinille Suomessa?
Luonnollisesti vaatii sen, että sisältö on joko omaa tuotantoa tai sille on luvat kyselty, eli satunnainen Google-kuvahaku ei riitä.
[/quote]

Jotain tän tyylistä :wink:
[/quote]

Sytkäristä puuttuu vain bitcoin tarra :wink: