Ethereum: Ether-louhinta

Tämä Ethereum -projekti on itseäni alkanut kiinnostamaan. Olen vasta pintapuolisesti tuohon tutustunut, eli aika minimaalista tietoa vielä asiasta.

Kiinnostaisi tuo coinien (ether) louhinta. Osaisiko joku hieman ohjeistaa alkuun pääsemiseksi? Eli kuinka louhinnan voi aloittaa ja mitä se vaatii? Mikä softa louhintaan, paljonko suoritustehoa koneella pitäisi olla jne…

Louhinta vaatii käytönnössä tällä hetkellä AMD näytönohjaimen jossa 2 Gb muistia tai enemmän, toki Nvidialla voit myös louhia mutta AMD on selkeästi tehokkaampi tällä hetkellä, mutta alle 2 GB muistilla olevillla näyttiksillä louhinta ei onnistu. Softan saat ladattua pienellä Googlettamisella, joka tukee molempia näytönohjain brändejä.

Muulla koneen suorituskyvyllä ei ole niinkään väliä. Rammia koneessa hyvä olla yli 4GB.

Ok, kiitos tiedoista. Minkälainen tili/lompakko tulee luoda, mihin vastaanottaa coineja?

No ihan helpoin tapa on tehdä tunnus vaikka Poloniexiin tai Bittrexiin, eli tunnettuun altcoin pörssiin jonne vastaanotat coinit.

Niin tai sitten rakennat rigin näyttiksistä? Ohjeet löytyy netistä. Nuita samantyyppisiä kolikoita voi myös vastaavalla raudalla louhia! Harmi, kun esim asic kamaa tai vastaavaa ei monesta liikkeestä löydä :confused: