Espanjankieliset tekstitykset 45-minuuttiseen pätkään

“Haluan” yhteen espanjalaiseen dokumenttiin tekstityksen kielellä mitä ymmärrän. Tarvittaessa voin maksaa vähän bitcoineilla ja luonnollisesti kääntäjän btc-osoite tulee lahjoituksia varten mukaan alkuteksteihin.
Itse dokkari on mahdollisesti NSFW joten tarkemmista yksityiskohdista sovitaan yksityisviestillä.

Tarkentava kysymys: dokumentin kieli ilmeisesti on espanja? Jos näin, haluat ilmeisesti tekstit jollakin muulla kielellä kuin espanjaksi, etkä “espanjankieliset tekstitykset”.

Jos dokumenttiin on olemassa valmiit tekstit englanniksi, niin voin tehdä käännöksen suomeen. Tosin sulle kai kelpaa englanninkielisetkin tekstit, joten jos sellaiset olisi, et kysyisi täällä. Teen tällä hetkellä gradua kääntämisestä ja olen treenannut tekstittämistä sekä yliopiston kurssilla että itsenäisesti, sillä ala kiinnostaa. Kandidaatin tutkielmani tein tekstittämisestä.

Dokumenttielokuva on suurimmaksi osaksi espanjaksi ja haluan tekstitykset englanniksi tai suomeksi.

Laitan vähän tarkennusta vaikkei se ehkä olekaan sallittua.
Kyseinen espanjankielinen dokumentti on nimeltään Vente a las Vegas Nena ja löytyy streamina osoitteessa http://www.ver-documentales.net/vente-a-las-vegas-nena/. Se ei ole sopivaa katsottavaa kun aikuisille mutta minä käsitän sen silti täysin validina, ilmeisesti asiapitoisena dokumenttielokuvana.

Pistä jonnekkin kansainvälisille foorumeille, esim. http://www.reddit.com/r/Jobs4bitcoins

Todennäköisyys sille, että täältä löytyy passeli kääntäjä, taitaa olla aika pieni ::slight_smile: